Kristallikurssi

27,00 

Kristallit ovat kauniita, ihania ja voimakkaita auttajia, kumppaneitamme matkalla kohti uutta kultaista aikaa. Ne ovat monille tuttuja jo planeetan aikaisemmilta kristalliajoilta, ja olemme alkaneet muistaa ja avata tietoamme ja kokemustamme yhä enemmän.
Kristallien kanssa työskentely on todella yksinkertaista – mutta ihanaa –  ja ne voivat tuoda energiaansa ja tukeaan meille monin tavoin.

 

Tuotetunnus (SKU): kristallikurssi Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Kristallikurssi

Kristallit ovat kauniita ja kiehtovia, mutta myös paljon muuta. Ne ovat loistavia auttajia maadoittumisessa, energian puhdistamisessa ja kohottamisessa, parantamisessa, suojelemisessa ja monessa muussa asiassa henkisellä tiellä ja arjessa. Kristallit reagoivat ja vastaavat energiaamme, tukevat aikomuksiamme ja tavoitteitamme ja vahvistavat energiavärähtelyämme.

Kristallikurssi antaa taidot ja varmuutta työskennellä minkä tahansa kristallin kanssa intuitiivisesti, korkean värähtelyn tavalla. Jokaisella meistä on om tapamme kommunikoida kristallien kanssa, ja sen ymmärtäminen tuo paljon syvyyttä ja voimaa kristallityöskentelyyn, ja antaa varmuutta tehdä yhteistyötä kristallien kanssa itsen ja kaikkien hyväksi. Yhteistyö kristallien kanssa alkaa myös avata esiin niitä taitoja, joita ehkä olemme menneiden elämien kristallityöskentelyssä saaneet.

Jos kristalit ovat jo elämässäsi, tämä kurssi antaa lisäymmärrystä ja -varmuutta. Opit miten työskennellä minkä tahansa kristallin kanssa nyt ja tulevaisuudessa syvällisemmin kuin vain lueskelemalla ominaisuuslistoja. Kurssi syventää tapaasi tehdä yhteistyötä ihanan kivikansan kanssa. Saat kokemusta ja sen kautta varmuutta omaan työskentelyysi ja siihen, että energia toimii aina korkeimmassa värähtelyssä.

Työskentelet kurssilla kristallien kanssa käytännössä, joten tarvitset vuorikristallin ja jonkun toisen, mielellään ruusukvartsin.

Aiheita

 • Hieman tietoa kristalleista, miten värit ja muodot vaikuttavat
 • Alkuaskeleet, mitä on aina tehtävä ja miten kannattaa tehdä ennen kristallityöskentelyä
 • Hieman kristalleista kumppaneina henkisellä tiellä ja harjoituksia sitä varten
 • Kristalleja eri tarkoituksiin, aloittelijalle ja edistyvälle
 • Itselle oikeat kristallit
 • Vuorikristalli ja ruusukvartsi
 • Oma vuorovaikutus kristallien kanssa, energian aistiminen
 • Harjoituksia ja jehdotuksia atkoaskeleiksi

Kurssiin sisältyy

 • 2+5 videota (luentoa ja työskentelyä)
 • Pdf-luento, sisältäen tietoa ja harjoituksia
 • Tehtäviä ja harjoituksia

Kurssin käytäntö

Tarvitset kurssille kaksi kristallia, vuorikristallin ja jonkun toisen, mielellään ruusukvartsin. Toisena kristallina käy mikä tahansa, jos ruusukvartsia ei ole. Kivien koolla tai muodolla ei ole väliä.

Kurssi on etäkurssi, jonka kaikki osat ovat heti käytössäsi. Kurssi toimii parhaiten, kun työskentelet kristallien kanssa joka päivä jonkin verran, silloin kurssiin menee aikaa noin viikko.

Kultaisten aikojen yliopiston Kristallityöskentelyn perusteet

Tämä kurssi ja yliopiston kristallikurssi ovat kumpikin sopivia kelle tahansa, joka haluaa työskennellä kristallien kanssa. Ero on siinä, että yliopiston kurssi sisältää enemmän tietoa, kuten tietoa kristallien rakenteista ja väreistä ja niiden vaikutuksesta, ja enemmän harjoituksia, joista jotkut ovat hieman toisentyyppisiä. Yliopiston kurssilla työskennellään myös energiatason kristallien ja kristallien valo-olemusten kanssa. Kurssi sopii hyvin jatkoksi tämän kurssin jälkeen, ja saat pienen alennuksen kurssihinnasta, koska silloin mukana on jonkin verran kertausta. (Ale-kuponki on tämän kurssin aloitussivulla.) Lisää tietoa yliopiston kurssista saat täältä >>

Jos olet jo käynyt Kultaisten aikojen yliopiston Kristallityöskentelyn perusteet -kurssin, saat tästä kurssista 25 % alennuksen. Alekuponki on Kristallityöskentelyn perusteet -kurssin aloitussivulla.

Otsikko

Go to Top