Valon enkelit – perusteita ja arkea

Valon enkelit kulkevat jokaisen vierellä, auttavat, opastavat ja tukevat ihmisiä, eläimiä ja planeettaa. Kirjassa saat perustiedot enkelimaailmasta ja opit käytännöllisiä tapoja ottaa enkelit elämääsi ihan arjessa.

Tuotetunnus (SKU): Valon enkelit kirja Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Valon enkelit ovat oppaitamme, ystäviämme ja auttajiamme, puhdasta, ääretöntä rakkautta ja valoa. He ovat jokaisen luona ja auttavat kaikkia, jotka ­sen sallivat. Kirjassa on perustietoa enkeleistä, arkkienkeleistä ja koko enkelimaailmasta. Opit myös ymmärtämään omaa suojelusenkeliäsi ja sitä, mitä kaikkea hän ­hyväksesi tekee. Samalla vahvistat yhteyttäsi häneen.

Mukana on paljon käytännöllisiä harjoituksia ja vinkkejä, joiden avulla voit työskennellä enkeleiden kanssa, saada opastusta ja parannusta ja ottaa enkelit osaksi arkielämää.

Sisältöä: Keitä enkelit ovat – suojelusenkeli – enkelimaailmaa – enkelienergian tunnistaminen ja enkelien kanssa työskentely – arkkienkelit – enkelit arjessa – yleisiä enkelikysymyksiä – huolet ja murheet – ihmissuhteet – terveys ja hyvinvointi – parantaminen – runsaus – vahvempi yhteys enkeleihin…

(134 s, ISBN 978-952-68240-7-9)

Kirjaa on saatavilla myös mm.  Adlibriksestä, Suomalaisesta ja Bookysta ja e-kirjana (Google Play, Apple iBook, Amazon Kindle, Elisa Kirja). Se on myös monissa kirjastoissa.

Otsikko

Go to Top