Valon enkelit – perusteita ja arkea

Valon enkelit kulkevat jokaisen vierellä, auttavat, opastavat ja tukevat ihmisiä, eläimiä ja planeettaa. Kirjassa saat perustiedot enkelimaailmasta ja opit käytännöllisiä tapoja ottaa enkelit elämääsi ihan arjessa.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Valon enkelit ovat oppaitamme, ystäviämme ja auttajiamme, puhdasta, ääretöntä rakkautta ja valoa. He ovat jokaisen luona ja auttavat kaikkia, jotka ­sen sallivat. Kirjassa on perustietoa enkeleistä, arkkienkeleistä ja koko enkelimaailmasta. Opit myös ymmärtämään omaa suojelusenkeliäsi ja sitä, mitä kaikkea hän ­hyväksesi tekee. Samalla vahvistat yhteyttäsi häneen.

Mukana on paljon käytännöllisiä harjoituksia ja vinkkejä, joiden avulla voit työskennellä enkeleiden kanssa, saada opastusta ja parannusta ja ottaa enkelit osaksi arkielämää.

Sisältöä: Keitä enkelit ovat – suojelusenkeli – enkelimaailmaa – enkelienergian tunnistaminen ja enkelien kanssa työskentely – arkkienkelit – enkelit arjessa – yleisiä enkelikysymyksiä – huolet ja murheet – ihmissuhteet – terveys ja hyvinvointi – parantaminen – runsaus – vahvempi yhteys enkeleihin…

(134 s, ISBN 978-952-68240-7-9)

Kirjaa on saatavilla myös mm.  Adlibriksestä, Suomalaisesta ja Bookysta ja e-kirjana (Google Play, Apple iBook, Amazon Kindle, Elisa Kirja). Se on myös monissa kirjastoissa.

Go to Top