Onko mitään muuta kristallia, jonka kanssa saa aikansa kulumaan niin hyvin kuin vuorikristalli? Se on kiehtova katsella, kirkkaasta tai usvaisesta kivestä löytyy aina uutta, vaikka kristalli olisi kuinka pieni tai kuinka hiottu. Monet kirkkaat kvartsit ovat samantyylisiä, kirkasta sitriiniä tai savukvartsia tulee tuijoteltua, mutta vuorikristalli monine versioineen vie kyllä voiton. Ihme kivi. Kirjaimellisesti, ihme.

Vuorikristalli ja kultaiset ajat

Ihmeellinen vuorikristalli on minusta nimenomaan tähän planeettaan liittyvä. Tai mistäpä tuota tietää, voihan olla muitakin paikkoja, joissa kyseistä kiveä löytyy runsain määrin.  Täällä kuitenkin vuorikristalli on ollut planeetan olemassaoloajan mukana kaikessa vahvemmin kuin mikään muu. Vuorikristallia, kirkasta kvartsia, löytyy kaikkialta, joka mantereelta ja luultavasti joka maasta. Olen varma, että sitä on myös merenpohjassa, jos joku sieltä sitä lähtee hakemaan.

Ensin oli Angala. Maan ensimmäinen kultainen aika, jolloin planeetta alkoi syntyä. Kristallit ja yleensä kiviaines alkoi muotoutua sulan aineksen hiljalleen jähmettyessä, ja vaikka suurin osa kristalleista on syntynyt sen jälkeen, on pakko olla myös niitä, jotka kantavat Angalan energiaa, puhtaan rakkauden ja luottamuksen voimaa, joka ilmentyy aineettomuudesta, Lähteen ajatuksesta todellisuuteen. Ihan sivumennen minusta on aika kiehtovaa sekin, että Suomi on niitä harvinaisia paikkoja, joissa vanhin kiviaines ja maaperä on edelleen esillä siellä täällä. Loppu on uudempaa, syntynyt aikakausien kuluessa, mutta osa on hyvin vanhaa. Antaako se vahvan yhteyden Angalan energiaan?

En tiedä Petraniumista ja Musta, ehkä vuorikristallit olivat sielläkin tärkeitä, mutta jotenkin tuntuu, että kyse oli erityyppisistä kristalleista. Pitääkin tutkia mitä niiden alueilta maaperästä löytyy. Mutta Lemuria, siitä alkoi varsinainen vuorikristallikausi minun mielestäni. Lemurialaiset eivät itse niin konkreettisia kiviä käyttäneet, eiväthän he inkarnoituneet fyysisiksi samalla tavalla. Mutta lemurialaiset tiesivät vuorikristallin kyvyn kantaa energiaa, olla korkeavärähteinen tiedon ja energian välittäjä, ja sen kyvyn sulkeutua matalammilta värähtelyiltä. Varmaan oli jotain hienoja, korkeavärähteisiä syitä, joita en muista tai tiedä, mutta oletan, että nuo olivat osa syistä, miksi suurin osa Lemurian kristalleista on vuorikristallia.

Atlantis oli kristalliaikaa, ja erityisesti Kultainen Atlantis oli korkeavärähteistä kristallikukoistuksen aikaa. Ja yllätys, yllätys, suurin osa Kultaisen Atlantiksen kristalleista oli vuorikristallia. Minulla on joitain muistikuvia, tai ehkä mielikuvitusta, miten vaan, kristalleista, kristallityöpajoista, mahtavista kristallilohkareista Poseidonin temppelissä ja kristallikalloista, joita kannoimme mukanamme. Kaikki vuorikristallia. Muistan myös kristallisauvan, joka oli hiottu vähän samaan tapaan kuin Vogelin kristallit nykyään, se oli hyvin voimallinen työkalu ja energian kohdistaja, vuorikristallia sekin.

Kultaisen Atlantiksen romahtamisen jälkeen kristallien käyttö jatkui joka puolella maailmaa. Luultavasti itse asiassa myös ennen sitä, sillä loppujen lopuksi Atlantis ja varsinkin Kultainen Atlantis oli vain pieni osa planeettaa. Joka tapauksessa vuorikristallia on arvostettu aivan joka puolella. Se on edustanut äärettömyyttä, puhtautta ja täydellisyyttä, sitä on palvottu, siitä on luotu kristallipalloja ja -kalloja, jotka ovat edustaneet taikaa ja jumalia, ja sitä on käytetty parantamiseen ja sateen luomiseen. Vuorikristallipalasia haudattiin ihmisen mukaan auttamaan häntä kohti valoa, ja historiakirjoitusten mukaan vuorikristalli on auttanut tekemään ihmisen tai esineitä näkymättömäksi. Mikään ei tietenkään ole sattumaa, mutta on aika ihmeellistä sekin, että alkuperäiskansat sekä Australiassa että Etelä-Amerikassa uskoivat vuorikristallin ohjaavan ja opastavan suurta kosmista käärmettä, josta kaikki elämä syntyy. Olen lisäksi aika varma, että jos missään elämässä olet ollut tekemisissä kristallien kanssa, vuorikristalli on ollut käytössäsi.

Ja nyt olemme matkalla kohti uutta kultaista aikaa, ja vuorikristalli on auttajamme jälleen kerran. Tekniikassa ja laitteissa on jo mukana vuorikristallia, sen kyky tallettaa tietoa ja välittää energiaa tunnetaan siis jollain tasolla. Me, ketkä käytämme kristalleja omaksi iloksi tai toisten hyödyksi, tiedämme jo, miten voimakas ja moneen käyttöön sopiva vuorikristalli on. Mielenkiinnolla odotan miten kristallien käyttö yleensä ja vuorikristallin erityisesti kehittyy, kun värähtely edelleen kohoaa ja kultainen aika tulee lähemmäs.

Vuorikristalli vahvistaa kaiken

Mikään kristalli ei ole yhtä monikäyttöinen kuin vuorikristalli. Monet kvartsit ovat hyvin monikäyttöisiä, mutta vuorikristalli on kyllä ehdottomasti ykkönen. Ei oikeastaan edes voi luetella kaikkea, mihin se käy, sillä se toimii kaikessa. Ainoastaan maadoittavana kivenä se ei ole paras mahdollinen – mutta kyllä sitä voi käyttää maadoitukseenkin. Silloin vuorikristalli auttaa meitä tekemään asioita, mitkä pitävät meidät maadoittuneina. Se voi auttaa myös vahvistamaan energiavirtaa, joka yhdistää meidät maatähdestä alemmas, mikä taas auttaa maadoittumiseen. Eli vuorikristalli toimii ihan kaikessa:).

Joten mihin käyttää tätä ihmekristallia? Mihin tahansa. Vuorikristalli on mestariparantaja, joten parantamiseen, energian ja kehojen tasapainottamiseen, elinvoiman lisäämiseen, sisäisesti kristallivetenä (älä tee, jos et tiedä mitä teet) puhdistamaan myrkkyjä ja kemikaaleja, lievittämään kipua, edistämään ruhjeiden yms. paranemista, vahvistamaan immuunijärjestelmää…

Vuorikristalli toimii hyvin myös tunnetasolla ja mentaalikehossa, ja on aivan loistava puhdistamaan tukoksia hienojakoisista kehoista. Kristalli tuo selkeyttä ja sopusointua, tasapainottaa ja kirkastaa. Sitä voi käyttää chakratyöskentelyssä mitä tahansa chakrajärjestelmää käyttää, ja millä tasolla tahansa omat chakrat tai värähtely on. Kerta kaikkiaan aivan ihmeellinen kristalli.

Jostain, varmaan netistä ohimennen, luin sellaisenkin jutun, että kun vuorikristallin liittää auton polttoainejärjestelmään kiinni (miten se tehdään?), polttoaineen kulutus vähenee. Kuulostaa mielenkiintoiselta:).

Henkisen tien vuorikristalli

Vuorikristalli tosiaan vahvistaa kaiken. Kun käytämme yhtä vuorikristalli meditoidessa tai muuten hiljentyessä, jopa ilman ohjelmointia, kristalli alkaa tukea aikomustamme nostaa värähtelyä, olla yhteydessä valon maailmaan, tai mitä nyt sitten kukin haluaa. Jos lisäksi ohjelmoimme kristallin toimimaan apunamme, sen merkitys voimistuu vielä lisää.

Vuorikristalli auttaa meitä avautumaan sielunsuunnitelmalle ja vahvistaa sielun energian ankkuroitumista omaan olemukseen. Mitä tahansa haluamme, tai mikä tahansa on korkeimmaksi parhaaksemme, vuorikristalli auttaa siinä. Kristalligridit, etähoidot, energian ankkuroinnit, aktivoinnit… kaikki toimii paremmin kristallien kanssa, ja erityisesti vuorikristallin kanssa.

Vuorikristalli myös vahvistaa toisten kristallien vaikutusta ja energiaa, joten se sopii kaveriksi muiden kristallien kanssa. Siinä on kiehtovaa myös se, että energia voi näkyä sen kasvutavassa, muodoissa, joita kristalli kehittää. Aikalinjat, Isiksen ikkunat, kaksikärkiset, muuntajat ja tallentajat, viivat, aikalinkit, erilaiset ikkunat ja muodostelmat ovat löydettävissä vain vuorikristallista.

Sekin on kiinnostavaa, että monet voimakkaat kristallit ovat vuorikristalli plus jotain, kuten golden healer, tai alkemistisin keinoin luodut aurakvartsit. Ihme, koko kristalli.

Vuorikristallia ei sinänsä liitetä kehenkään arkkienkeliin tai valo-olentoihin, mutta se vahvistaa ilman muuta yhteyttä heihin. Arkkienkeli Gabrielin kristalli on timantti, mutta jos nyt niitä ei satu löytymään, vuorikristalli toimii loistavan hyvin. Se on myös yksi yksisarvisiin liittyvistä kristalleista, ja voi auttaa saamaan selkeämmän ja vahvemman yhteyden keijumaailmaan.

Mitä tehdä vuorikristallin kanssa

Jos ei tuosta kirjoituksesta jo tullut ideoita, tässä on muutama lisää (muistat varmaan puhdistaa kristallit ensin):

  • tee kristalligridi, vaikka kuinka pieni, esimerkiksi kolme kristallia kolmiossa, tai yksi kristalli, jonka ympärillä on luonnonkiviä, voimistamaan sitä, mitä haluat – tai niin iso kuin haluat, mutta pyydä kristalleja toimimaan lempeästi:)
  • ripusta vuorikristalliprisma ikkunaan tuomaan sateenkaaria, toivoa, iloa ja korkeampaa värähtelyä
  • yhdistä oma vuorikristalli siihen kultaiseen aikaan, jonka tunnet läheiseksi, tuomaan sinulle energiaa, tietoa ja viisautta, kaikkein korkeimmaksi parhaaksi