• Kultainen Atlantis on nyt ajankohtainen ja tärkeä, sillä se antaa meille mallin ja työkalut, joilla luomme uutta kultaista aikaa. Monilla voi olla alitajuisia pelkoja Atlantiksen tuhoutumisen ja energian rappeutumisen ajalta, ja ne saattavat estää omien lahjojen ja viisauden esiin tulemisen. Käynti Kultaisella Atlantiksella hälventää automaattisesti negatiivisia muistoja ja pelkoja, ja yhdistää meidät uudelleen kultaiseen, rakastavaan energiaan.
  • Rakkauden temppeli oli yksi tärkeimmistä temppeleistä Kultaisella Atlantiksella. Tämä etäkurssi yhdistää temppelin energiaan ja herättelee käyttöön kultaisen ajan työtavat ja mahdollisuudet.
  • Lohikäärmeet ovat olleet kanssamme siitä asti, kun tämä planeetta luotiin. Ne ovat olleet mukana kaikissa kultaisissa ajoissa, kumppaneina, auttajina ja suojelijoijan, aivan kuten nykyäänkin. Kultaisten aikojen lohikäärmeet voivat yhdistää meidät noiden aikojen energiaan, ja auttaa monin tavoin nykyisessä ajassa, kun olemme jo niin lähellä uutta kultaista aikaa.
  • Energisoiva, vaikuttava Lemurian kristallikammiohoito yhdistää Kultaisen Atlantiksen kristallikammiohoitoon mahtavat Lemurian kristallit. Lue tarkemmin alempana olevasta kuvauksesta.    
  • Kultaisen Atlantiksen Rakkauden temppeli säteilee rajatonta, ylivertaista rakkautta. Nykyään voimme työskennellä siellä energiatasolla. Rakkaus korkeassa värähtelyssä on voimakas energia, joka voi muuntaa kaiken, parantaa kaiken, tuoda totuuden, ilon, sopusoinnun ja hyvinvoinnin itselle ja maailmaan.
  • Etäkurssi zoomilla. Tällä kurssilla työskentelemme kristallikallojen kollektiivisen tietoisuuden kanssa maailman hyväksi, samalla edistäen omaa valaistumista ja ylösnousemusta. Työskentelemme todella korkeiden energioiden kanssa uudessa todellisuudessa, joka avautuu tälle planeetalle kesäpäivänseisauksen aikaan.
Go to Top