Rakkauden temppelin voima

60,00 

Kultaisen Atlantiksen Rakkauden temppeli säteilee rajatonta, ylivertaista rakkautta. Nykyään voimme työskennellä siellä energiatasolla. Rakkaus korkeassa värähtelyssä on voimakas energia, joka voi muuntaa kaiken, parantaa kaiken, tuoda totuuden, ilon, sopusoinnun ja hyvinvoinnin itselle ja maailmaan.

Kuvaus

Rakkauden temppelin voima

Rakkauden temppeli oli yksi tärkeimmistä Kultaisen Atlantiksen isoista temppeleistä. Se oli ensimmäinen, joka rakennettiin Kultaisen Atlantiksen alkaessa, ja sen rakkaudellinen energia kosketti jokaista ja koko Atlantiksen aluetta. Temppeli on edelleen olemassa korkeammissa värähtelyissä, ja säteilee edelleen rajatonta rakkautta maailmaan.

Tällä kurssilla työskentelet Rakkauden temppelin papittarien ja ylipapittaren kanssa sekä monien enkelimaailman valo-olentojen kanssa tuodaksesi rakkauden energian voiman itsellesi, läheisillesi, lähelle ja laajalle, tähän todellisuuteen, jossa nyt elämme.

Kurssilla on kolme osaa, ja jokaisessa kolme osiota. (Koska 3 on ilmentämisen ja luomisen luku, se vahvistaa sitä, mitä teemme.) Kaikissa kolmessa osassa rakenne on sama, ensin kutsumme Rakkauden temppelin rakentumaan ympärillemme, ja oleskelemme temppelin energiassa antaen sen tuoda sitä parannusta, puhdistusta, muuntamista tai vahvistusta, mikä juuri silloin on tarpeen, vähän samaan tapaa kuin kristallikammiohoidoissa.

Sen jälkeen siirrymme osaksi temppelin papistoa, työskentelemme yhdessä papittarien kanssa ylipapittaren ohjauksessa, yhdessä monien valon auttajien kanssa. Tämä on hyvin voimallista energiatyöskentelyä, osana universumin rajattoman rakkauden virtausta. Ensin keskitymme omaan itseen ja elämään, siihen, mihin haluat rakkauden tuovan lisävoimaa, muuntamista tai parannusta. Viimeisessä osiossa keskitymme ajankohtaisiin energioihin, helpottaaksemme ja edistääksemme rakkaudellista muutosta, joka nyt on menossa.

Käytäntöä

Kurssi tapahtuu zoomilla. Rakenne on kaikissa kolmessa osassa sama, mutta jokainen keskittyy vähän eri näkökulmaan. Voit aina kuitenkin itse päättää mihin energian kohdistat, minkä haluat maailmassa lisääntyvän.  Jokainen osa nauhoitetaan, ja osallistujat saavat nauhoituksen automaattisesti seuraavana päivänä.

Jokaisessa osassa saat siis kolme erilaista työskentelykohtaa, kuin kolme meditaatiota. Voit käyttää niitä myöhemmin myös yksitellen, ja saat nauhoituksen mukana siihen ohjeet. Tietysti voit käyttää myös koko zoomtapahtumaa, kun niin haluat. Se on aina mahtava energian kohottaja ja vahvistaa yhteyttä universumin rakkauden energiaan ja Rakkauden temppeliin.

Meillä on apuna myös kristalleja. Voit tuoda omat kristallit mukaan, jos haluat, mutta se ei ole välttämätöntä. Voit halutessasi ohjelmoida kristallisi tallentamaan energiaa ja/tai yhdistämään sinut Rakkauden temppeliin. Luot myös oman pienen rituaalin, työtavan, jonka avulla voit saada Rakkauden temppelin papittaret ja ylipapittaren sekä kanssasi työskennelleet valon auttajat nopeasti ja voimallisesti avuksesi myöhemminkin.

Kurssin päivät ovat epäsäännöllisesti, koska kuljemme samalla universumin virtausten mukaan ja ajankohtainen energia hyödyttää työskentelyämme. Voit kuitenkin aina käyttää kaikkea myöhemminkin, aivan koska tahansa, oman intuitiosi mukaisesti.

Aika

Kaikki zoomit ovat aina klo 19. Kesto on noin puolitoista tuntia. Saat zoomlinkin pari päivää ennen tapahtumaa, ja samalla tarkemmat ohjeet kutakin osaa varten. Jos et pääse mukaan, nauhoitus on valmiina seuraavana päivänä.

  1. osa ke 13.3. klo 19 (6-päivä, rakkauden ja Venuksen energia korkeassa värähtelyssä) Yhteys Rakkauden temppeliin, rakkauden energian ymmärtäminen ja pääsy osaksi temppelin papistoa. Kolme osiota, energian omaksuminen, työskentely oman elämän kanssa, työskentely ajankohtaisten energioiden ja teemojen kanssa.
  2. osa ma 25.3. klo 19 (täysikuu) Rakkauden virtaus universumissa, niin ylhäällä kuin alhaalla. Kolme osiota, energian omaksuminen, työskentely oman elämän kanssa, työskentely ajankohtaisten energioiden ja teemojen kanssa.
  3. osa ti 9.4. klo 19 (yksisarvisten päivänä) Rakkauden temppelin jäsenyys tässä todellisuudessa, rakkauden jumalattaren, mestareiden ja ylipapittarien voima ja siunaukset. Kolme osiota, energian omaksuminen, työskentely oman elämän kanssa, työskentely ajankohtaisten energioiden ja teemojen kanssa.

Hinnasta

Jokainen numero kantaa tiettyä värähtelyä, hinta 60 e kertoo yhteydestä Venukseen ja rakkauden energiaan uudessa energiassa, sis. alvn, nauhoitukset ja ohjeita aineiston monipuolista jatkokäyttöä varten.

Jos olet käynyt 17. koulun Kultaisen Atlantiksen Rakkauden temppeli -kurssin, olet jo vahvasti mukana temppelin energiassa. Tämä kurssi sopii hyvin jatkoksi, mutta koska osa työskentelystä voi olla jo tuttua, saat alennuksen kurssihinnasta. Alekoodi löytyy oman kurssisi Tervetuloa-välilehdeltä.

Otsikko

Go to Top