Atlantiksen mestarit ja Galaksienvälinen neuvosto

192,00 

Jatko-osa Ylösnousseet mestarit ja oma mestaruustie -kurssiin

Kurssi on tällä hetkellä etäkurssi, jonka saat käyttöösi heti kurssimaksun maksettuasi.

Kultainen Atlantis ja sen mestarit, ylipapit ja  -papittaret ovat lähempänä ja vahvemmin apunamme, mitä pidemmälle edistymme kohti uutta kultaista aikaa.

Kultaisen ajan energia, Atlantiksen viisaus, tiedot ja taidot aktivoituvat tällä kurssilla käytettäväksi omassa elämässä ja laajemminkin.

Kuvaus

Atlantiksen mestarit ja Galaksienvälinen neuvosto

Ylösnousseet mestarit päivät 3-4
etä-kurssina

Monet tutut ylösnousseet mestarit ovat olleet kanssamme jo Kultaisella Atlantiksella. Heidän taitonsa, energiansa ja tukensa ovat apunamme myös uuteen kultaiseen aikaan siirtyessämme. Galaksienvälinen neuvosto valvoo Maan kehitystä ja ylösnousemusmatkaa, jota planeetta ja kaikki meistä tekevät. Monet 12 neuvoston jäsenestä olivat myös fyysisesti läsnä Kultaisella Atlantiksella, toimien ylipappeina tai –papittarina.

Kurssilla saat tietoa monista Kultaisen Atlantiksen mestareista ja Galaksienvälisestä neuvostosta, heidän tehtävistään ja tavoista, joilla voit toimia heidän kanssaan. Jos tämä kurssi kiinnostaa, mestarit ovat todennäköisesti jo työskennelleet kanssasi Kultaisen Atlantiksen aikana.

Kurssilla työskentelet lähemmin mm. lordi Voosloon, Isiksen, Thothin ja El Moryan kanssa sekä muiden mestareiden kanssa, jotka kiinnostavat sinua.

Korkeavärähteiset visualisaatiot ja käytännön harjoitukset tuovat mestarit vierellesi työskentelemään uuden kultaisen ajan ankkuroimiseksi sinua ja kaikkia varten. Samalla omat muistosi ja läheiset työtoverisi Kultaisen Atlantiksen ajalta alkavat nousta enemmän esiin ja otat harppauksia eteenpäin omalla mestaruustielläsi.

Kurssin aiheita

  • Kultaisen Atlantiksen mestarit, ylipapit ja –papittaret, tarkoitus, tehtävät ja läsnäolo silloin ja nyt
  • Galaksienvälisen neuvoston jäsenten erikoisalat ja tehtävät Maassa ja universumissa
  • Edistyneitä ylösnousemusavaimia ja -työkaluja oman mestaruustien vauhdittamiseksi ja elämän luomiseksi
  • Kristallitekniikoita ja mestarien parannustekniikoita yhteistyössä Kultaisen Atlantiksen tähtiauttajien kanssa
  • Nestemäinen valo, DNA:n ja kristallikehon aktivointi

Kurssin jälkeen

Tämän osion jälkeen voit halutessasi opiskella ylösnousseiden mestarien kanssa työskenteleväksi opettajaksi tai parantajaksi tai käydä muita päivien 3-4 vaihtoehtoja.

Kurssista saa todistuksen.

Etukäteistiedot ja tarvittava osaaminen

Ylösnousseet mestarit -kurssin päivät 1-2, Ylösnousseet mestarit ja oma mestaruustie, on oltava hyväksytysti käyty ennen tätä osiota. Se antaa tietoja ja taitoja, joita tällä kurssilla tarvitaan.

Lue lisää kurssista tai Kultaisten aikojen yliopistosta >>

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu.

Go to Top