Faith, Hope ja Charity ja kolminkertainen liekki

22,00 

Arkkienkelit Faith, Hope ja Charity säteilevät toivoa, luottamusta ja rajatonta rakkautta kaikkialle. He vahvistavat jokaisen sydämen kolminkertaista liekkiä, joka on oma jumalallinen kipinämme, yhteytemme omaan alkuperäämme rajattomasta rakkaudesta.

Tämä tuote on vain 17.koulun jäsenille. Jäseneksi liitytään ostamalla 17.koulun jäsenyys.
Tuotetunnus (SKU): Faith, Hope ja Charity Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Arkkienkelit Faith, Hope ja Charity säteilevät toivoa, luottamusta ja rajatonta rakkautta kaikkialle. Heidän energiansa on nyt hyvin vahvasti läsnä maailmassa, auttaen ja tuoden sopusointua, kun elämme keskellä myllerrystä.

Jokainen näistä voimakkaista arkkienkeleistä tuo energiansa ja apunsa kelle vain, joka heitä kutsuu tai edes ajattelee. He työskentelevät paljon myös yhdessä, mm. vahvistaen jokaisen sydämen kolminkertaista liekkiä.

Kolminkertainen liekki on jokaisen sydämessä. Se on oma jumalallinen kipinämme, oma MINÄ OLEN -olemuksemme ja yhteytemme Alkulähteeseen. Kolme eri liekkiä edustavat Lähteen rakkautta, tahtoa ja viisautta, joita kutsutaan monilla nimillä, kuten usko, toivo ja rakkaus tai isä, poika ja pyhä henki. Liekki on jokaisella, mutta monella edelleen hyvin pienenä, huomaamattomana. On myös tavallista, että liekin joku osa on voimakkaampi, jolloin oma energiamme ja valomme ei ole tasapainossa.

Arkkienkelit Faith, Hope ja Charity tulevat tällä kurssilla työskentelemään kanssasi yhdessä kaksoisliekkiensä Mikaelin, Gabrielin ja Samuelin kanssa. He tasapainottavat kolminkertaisen liekin sydämessäsi, vahvistavat sen voimaa ja yhdistävät sen vahvemmin Lähteen rajattomaan rakkauteen ja valoon ja Kosmiseen sydämeen.

Kurssi avaa ja vahvistaa sydänchakraasi, josta energia virtaa kaikkiin muihinkin chakroihin, kehoihin ja energiakenttiin. Yhdistyt vahvemmin omaan jumalalliseen suunnitelmaasi ja ymmärrät ja vahvistat kolminkertaisen liekin tasapainoisia ominaisuuksia elämässäsi.

Vahvistat toivoa ja luottamusta omassa olemuksessasi, ja se säteilee kauttasi myös läheisillesi, avaten uuden kultaisen ajan energiaa kaikkia varten.

Kurssin rakenne

Kurssi on etäkurssi. Kaikki osat ovat heti käytössäsi.

Kurssiin kuuluu

  • 1+2 videoluentoa
  • 4 visualisaatiota
  • harjoituksia

 

Go to Top