Henkistä tietä aloittelijoille e-kirja (17.koulu)

0,00 

Kirja on täynnä perustietoa, jonka pohjalle on hyvä rakentaa omaa tietään. Siihen on koottu lyhyesti monia niistä käsitteistä ja asioista, joihin henkisen tien aloittelija törmää. Kirja on tarkoitettu avuksi ja opastukseksi, että alkaisit luottaa omaan intuitioosi ja omiin auttajiisi ja tietäisit mistä asioista haluat saada lisätietoa.

E-kirja on heti ladattavissa pdf-muodossa.

Tämä tuote on vain 17.koulun jäsenille. Jäseneksi liitytään ostamalla 17.koulun jäsenyys.
Tuotetunnus (SKU): HTA 17koulu Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Kirja on tarkoitettu henkisen tien alkutaipaleelle, siihen vaiheeseen, kun kiinnostus asioihin on jo herännyt, mutta itsensä voi vielä tuntea vähän epävarmaksi kaikkien outojen käsitteiden ja ristiriitaistenkin tietojen keskellä.

Kirja on täynnä perustietoa, jonka pohjalle on hyvä rakentaa omaa tietään. Se on tarkoitettu avuksi ja opastukseksi, että lukija alkaisi luottaa omaan intuitioonsa ja omiin auttajiinsa ja tietäisi mistä asioista haluaa saada lisätietoa. Ja tietenkin kirjaan on pyydetty enkelien ja muiden valon auttajien siunaukset, jotta jokainen lukija löytäisi juuri oman, parhaimman tiensä parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Sisältöä: Enkelit ◊ Enkelipallot – orbs ◊ Yksisarviset ◊ Ylösnousseet mestarit ◊ Oppaat ◊ Elementaalit ◊ Voimaeläimet ◊ Psyykkiset lahjat: selvänäkö, -kuulo, -tunto ja -tieto sekä intuitio ◊ Värähtelytaajuudet ◊ Valaistuminen ◊ Ylösnousemus ◊ Karma ◊ Aura ◊ Chakrat ◊ Maadoitus ◊ Suojaus ◊ Energioiden puhdistaminen ◊ Oman elämän luominen ◊ Elämän tehtäviä ◊ Tienviittoja

Kirja on pdf, jonka saa ladattua itselleen heti maksun jälkeen. (ISBN 978-952-68240-1-7, 96 s.pdf)

Henkistä tietä aloittelijoille on saatavilla paperiversiona kirjapainon nettikaupasta sekä  Adlibriksestä, Suomalaisesta ja Bookysta ja mobiiliversiona GooglePlaysta ja Applen iBookina. Se on myös monissa kirjastoissa.

Otsikko

Go to Top