Metatron ja Helios – vahvistusta omalle mestaruustielle

55,00 

Mahtavista mahtavin arkkienkeli Metatron, hänen enkelijoukkonsa ja lohikäärmeensä, joita kutsutaan nimellä Metatronin valo, sekä Helioksen lohikäärmeet ja arkkienkeli Shekinah työskentelevät kanssasi vahvistaakseen ja uudistaakseen koko olemuksesi korkeampaan värähtelyyn.

Kuvaus

Metatron ja Helios – vahvistusta omalle mestaruustielle

Arkkienkeli Metatron on mahtava arkkienkeli, joka valvoo koko planeetan ja myös jokaisen yksilön ylösnousemustietä. Hän käyttää Helioksen, keskusauringon energiaa luomistyössä ja auttaakseen meitä uudistumaan myös fyysisellä tasolla, yhdessä monien valo-olentojen kanssa.

Tällä kurssilla arkkienkeli Metatronin, hänen enkelijoukkonsa ja lohikäärmeensä, joita kutsutaan nimellä Metatronin valo, sekä Helioksen lohikäärmeet ja arkkienkeli Shekinah työskentelevät kanssasi vahvistaakseen ja uudistaakseen koko olemuksesi korkeampaan värähtelyyn. Myös muita arkkienkeleitä sekä ylösnousseita mestareita on apunasi.

Kurssi koostuu luento-osuuksista ja visualisaatioista, joissa työskentelet yhden kehotason kanssa kerrallaan. Käyt läpi fyysisen kehon hyvin syvällisellä tasolla, DNA:n, solut, luuston ja kaiken. Työskentelet eteerisen kehon kanssa, joka on yhteydessä chakroihin ja jossa fyysisen kehon hyvinvointi voi kohentua huomattavasti. Erityisesti tunnekehon ja mentaalikehon kanssa työskentely vapauttaa menneistä elämistä peräisin olevista ongelmista ja vapauttaa voimavaroja, tuo selkeyttä ja kirkkautta. Spirituaalisen kehon kanssa työskentely vahvistaa myös yhteyttäsi sieluusi ja monadiisi. Chakrat eivät ole pääasia, mutta niiden kanssa työskennellään myös, ja voit halutessasi keskittyä myös yhteyteen oman sieluperheesi tai tähtiperheesi kanssa.

Osat toimivat tavallaan kuin hoito, ja voit käyttää niitä niinkin. Saat kuitenkin myös ymmärrystä ja opastusta omasta parhaasta tiestäsi, ja voit sen avulla edistyä omalla mestaruustielläsi nopeasti, jos niin haluat. Arkkienkeli Metatron ja muut valo-olennot auttavat sinua ottamaan vastuuta omasta edistymisestäsi ja elämästäsi juuri sopivalla tavalla.

Kurssin rakenne

Kurssi on etäkurssi, jonka pääset aloittamaan heti kurssimaksun maksettuasi.

Saat

  • 6 visualisaatiota mp-3 tiedostona kehojen ja energian kanssa työskentelyyn
  • 5 luentoa pdf-tiedostona
  • 1 + 3 videoluentoa
  • 2 visualisaatiota kultaisen ajan energian kanssa työskentelyyn  – nämä saat käyttöösi kolmen ensimmäisen osan jälkeen, antamaan työkaluja kehittyvän energiaasi käyttämiseen
  • harjoituksia ja ehdotuksia oman mestarin energiasi käyttämiseen

Kurssi avautuu käyttöösi osa kerrallaan, alkaen fyysisestä kehosta, aina joka kolmas päivä. Voit tietysti käyttää yhteen osaan myös kauemmin, vaikka viikon, tehdä visualisaation muutamaan kertaan ja antaa sen vaikuttaa. Voit edetä niin kuin haluat, mutta ensimmäisellä kerralla on edettävä järjestyksessä. Kun olet käynyt kaikki osat läpi, olet ollut vähintään 18 päivää arkkienkeli Metatronin energiassa, ja voit vahvistuneella mestarin energiallasi käyttää osia niin kuin haluat.

Kenelle kurssi sopii

Tämä kurssi on aika korkeavärähteinen, ja visualisaatioiden kautta tuleva energia on voimakasta. Kurssi sopii paremmin heille, ketkä jo ovat jonkun verran tehneet energiatyöskentelyä ja huomaavat, jos tarvitset vaikka lisämaadoitusta. Henkisen tien alkutaipaleella esimerkiksi Oma suojelusenkeli on parempi valinta.

 

Otsikko

Go to Top