Yksisarviset ja esi-isien uskomukset ja lahjat

28,00 

Synnymme jokainen sielumme valitsemaan esi-isien linjaan, sukuun ja perheeseen. Saamme esi-isiltä lahjoja, taitoja ja osaamista, joita meidän on tarkoitus käyttää tässä elämässä. Perimme myös vanhentuneita uskomuksia ja karmallisia käyttäytymismalleja, jotka voivat estää meitä elämästä parasta mahdollista elämäämme. Useimmiten nämä ovat tiedostamattomia oletuksia elämästä, runsaudesta tai rakkaudesta, ja henkisten lakien mukaisesti luomme automaattisesti elämäämme sopimaan niihin.

Esi-isien perinnöksi jättämät vanhentuneet mallit ja uskomukset voivat hidastaa kulkuamme henkisellä tiellä ja luoda turhia esteitä tiellemme. Esi-isien perintönä saamamme lahjat taas voivat tuoda energiaa, taitoja ja viisautta, josta voimme hyötyä suuresti.

Kurssilla yksisarviset tukevat ja auttavat sinua yhdessä arkkienkeleiden ja kristallien kanssa hälventämään pois sitä, mikä ei palvele korkeinta parastasi ja nostamaan esiin sitä, mikä auttaa sinua matkallasi. Samalla vaikutat koko sukulinjaasi sekä taakse-, sivulle- että eteenpäin, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Tämä tuote on vain 17.koulun jäsenille. Jäseneksi liitytään ostamalla 17.koulun jäsenyys.
Tuotetunnus (SKU): yksisarviset ja esi-isat Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Yksisarviset ja esi-isien uskomukset ja lahjat

Yksisarviset astuvat vierellesi, kun aloitat kurssin, ja kurssia käydessäsi yhteytesi niihin vahvistuu yhä enemmän. Puhdistat pois uskomuksia, jotka tiedät ja niitä, jotka eivät ole vielä tietoisella tasolla mutta vaikuttavat taustalla. Arkkienkeli Lavender ja arkkienkeli Mikael auttavat sinua tässä, ja heidän kanssaan otat myös kristallien voiman käyttöösi (sinulla ei tarvitse olla kristalleja, voit käyttää niitä myös energiatasolla, saat siihen ohjeet).

Opit ymmärtämään omaa tehtävääsi tällä planeetalla paremmin, niitä lahjoja, joita sait matkalle mukaan, ja niitä asioita, joissa valitsit tulevasi yhä paremmaksi, jopa mestariksi. Saat työkaluja, joita voit käyttää yhä uudelleen, kun huomaat jotain, mitä haluat hälventää tai vahvistaa. Lopuksi arkkienkeli Metatron ankkuroi tekemäsi työn omalle ylösnousemuspolullesi, helpottamaan ja vauhdittamaan kulkuasi.

Kurssi kesää 10 päivää. Voit käyttää siihen aikaa enemmänkin, juuri niin kauan kuin haluat, mutta se on suunniteltu viemään vähintään 10 päivää, ja saat tehtävää joka päivälle.

Kurssin sisältö

  • 2 luentovideota antamaan tietoa ja ymmärrystä
  • 7 harjoitusta, kohdistettuna tietyille kurssipäiville
  • 3 visualisaatiota

Taso

Tämä kurssi sopii heille, kellä jo on jonkinlainen yhteys yksisarvisiin.

Jos haluat tietoja yksisarvista, vahvan yhteyden niihin ja oppia työskentelemään niiden kanssa, esimerkiksi Kultaisten aikojen yliopiston Yksisarviset, perusteet -kurssi sopii paremmin, ja kannattaa käydä se ennen tätä kurssia.

Otsikko

Go to Top