Yksisarviset, perusteet

25,00 

Mahtavat, majesteettiset, ihanat, korkeavärähteiset yksisarviset ovat suuressa roolissa planeetan muutoksessa kohti uutta kultaista aikaa. Kurssilla tutustut yksisarvisiin tai vahvistat jo olemassaolevaa yhteyttä, ja lisäksi opit itsellesi luontevimmat tavat työskennellä yksisarvisten kanssa, tuot muutosta omaan elämään ja laajemminkin.

Tämä on Kultaisten aikojen yliopiston 1.tason kurssi.

Tuotetunnus (SKU): Yksisarviset perusteet Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Yksisarviset, perusteet

Yksisarviset ovat olleet kanssamme jo kultaisina aikoina, ja nykyään niitä on maailmassa ja lähellämme jo valtavasti. Ne kuuluvat enkelimaailmaan, ja  ovat energialtaan puhtaista puhtaimpia, jumalallista totuutta, rajatonta rakkautta, armoa ja valoa säteileviä, korkealla värähteleviä valo-olentoja. Yksisarviset ovat auttamassa meitä valaistumiseen ja sielunsuunnitelman toteutumiseen. Ne auttavat planeettaa, luontoa ja elementaaleja ja työskentelevät yhdessä muiden valonauttajien kanssa edistäen matkaamme uuteen kultaiseen aikaan.

Jokaisella on mahdollisuus olla yhteydessä yksisarvisiin, saada apua, opastusta ja työskennellä niiden kanssa, mutta aiemmin matalissa energioissa se oli joillekin hankalaa, koska yksisarviset eivät voineet madaltaa energioitaan hyvin alas. Nyt olemme jo ihan eri värähtelyssä planeetanlaajuisesti, ja jokaisen energia alkaa olla jo korkeampi, joten yksisarvisten on helpompi tulla luoksemme ja työskennellä kanssamme aivan eri voimalla kuin ennen.

Tällä kurssilla saat tietoa yksisarvisista, kokemusta niiden energiasta ja työskentelystä niiden kanssa. Kutsut vähintään yhden vierellesi, tai jos jo olet tuttu yksisarvisten kanssa, vahvistat yhteyttä uuteen vaiheeseen. Työskentelet mahtavien yksisarvisten kanssa itsesi ja laajemmaksi hyväksi, ja samalla edistyt huimasti omalla valaistumispolullasi.

Kurssin aiheita mm.

 • Yksisarvisten maailma ja energia, niiden olemus ja rooli elämässämme
 • Yksisarvisten tehtävät ja tapoja työskennellä niiden kanssa
 • Yksisarvisten parannus ja siunaukset
 • Yksisarvisportaalin luonti ja yksisarvisten kristallit
 • Yhteyden vahvistaminen

Kurssin sisältö

 • 1+2 videoluentoa
 • Kirjallinen materiaali pd:nä
 • 2 visualisaatiota mp3-tiedostona
 • Harjoituksia, joiden avulla tuot kaiken käytäntöön
 • Palaute kirjallisesta lopputehtävästä
 • Tarvittaessa lisäopastusta kaikista osa-alueista
 • Todistus kurssin hyväksytysti suorittaneille

Kurssin kesto ja suoritus

Kurssi on etäkurssi, jonka koko aineiston on heti käytettävissä ja voit käydä sitä siinä järjestyksessä kuin haluat. Kurssiin kuuluu harjoituksia ja tehtäviä, jotka syventävät osaamista, ja jotta huomaisit niiden vaikutuksen, niihin kannattaa käyttää jonkun verran aikaa. Kurssin kesto on silloin noin viikon, pari. Voit käydä kurssia tietysti aivan omaan tahtiisi, käyttää niin paljon aikaa kuin koet oikeaksi.

Kurssin jälkeen

Voit käydä kurssia vain omaksi iloksesi, mutta jos haluat todistuksen, teet lopuksi kirjallisen tehtävän. Se on helppo, kerrot vain omista kokemuksistasi, ja saat kaikesta palautetta. Tämän jälkeen kurssi on suoritettu hyväksytysti, ja voit jatkaa tuleviin yksisarviskoulutuksiin tai Kultainen Lemuria -koulutukseen (tulossa).

Voit halutessasi jatkaa Kultaisten aikojen yliopiston 2. tason Yksisarviset-koulutukseen, ja edetä siitä halutessasi opettajaksi tai parantajaksi, jos nämä polut kutsuvat.

Etukäteistiedot ja tarvittava osaaminen

Kurssilla ei vaadita mitään etukäteistietoa tai -taitoja. On kuitenkin hyvä, jos maadoituksesi on kunnossa ja osaat vahvistaa sitä tarvittaessa, sillä yksisarvisten energia on todella korkeaa, ja vaikka se on kevyttä ja ihanaa, hyvä maadoitus auttaa ottamaan sen vastaan.

Askelmia mestaruuteen 1 -kurssi antaa tiedot ja taidot maadoitukseen, suojaukseen, energioiden puhdistamiseen ja kohottamiseen.

Lue lisää Kultaisten aikojen yliopistosta >>

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu, jonka jälkeen kurssi on välittömästi käytössä.

Go to Top