Yksisarvisten kurssi runsauteen, iloon ja kaikkeen ihanaan

32,00 

Uusi aika, uudet energiat, ja yksisarviset ovat lähempänä kuin koskaan! Kurssilla yksisarviset auttavat muuntamaan vanhat uskomukset sopimaan korkeamman värähtelyn hyvinvointiin, jolloin kaikki elämässämme voi muuttua.

Tämä tuote on vain 17.koulun jäsenille. Jäseneksi liitytään ostamalla 17.koulun jäsenyys.
Tuotetunnus (SKU): yksisarvisten kurssi Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Yksisarvisten kurssi runsauteen, iloon ja kaikkeen ihanaan

Olemme siirtyneet energiassa korkeammalle ja olemme valmiita elämään vapaina vanhoista uskomuksista ja rajoituksista.

Jokaisella on omat uskomuksensa, läksynsä ja myös vielä piilossa olevat mahdollisuutensa. Tällä kurssilla työskentelet yksisarvisten kanssa vapauttaaksesi itsesi menneiden aikojen käsityksistä ja sallit yksisarvisten avata sinulle energiaportit uuteen.

Kurssilla työskentelet voimakkaiden kristallienergioiden kanssa, joita yksisarviset ohjaavat luoksesi ja vahvistavat omalla valollaan. Niiden avulla puhdistat pois, tai ehkä paremminkin sallit puhdistuksen tapahtua, kaiken sen, mikä kuuluu matalan energian planeetalle tai sielunpolkusi aikaisempiin vaiheisiin.

Tilalle tuot yksisarvisten avulla energiaa, aktivointeja ja voimaa maailmankaikkeudesta ja omalta sielultasi, vahvistamaan korkeamman värähtelyn tapaa elää. Opit uskomaan ja luottamaan siihen, että elämän hyvät asiat kuuluvat sinulle, ja kaikille muillekin. Silloin voit ilmentää sitä, mitä haluat. Yksisarviset auttavat sinua todella ymmärtämään mitä tarkoittaa, että luot elämääsi joka hetki, ja se muuttaa tavan, jolla vedät asioita puoleesi.

Aiheet

  • Muuntuminen ja puhdistuminen yksisarvisten ja kristallienergian kanssa
  • Uuden energian vastaanotto ja aktivointi
  • Luottamus maailmankaikkeuteen ja sisäiset uskomukset siitä, mitä ansaitsen
  • Luon elämääni, luon sitä, mitä toivon
  • Otan vastaan ilon ja runsauden

Kurssin rakenne

Kurssi on etäkurssi, johon kuuluu

  • 5 osaa, jokaisessa tietoa ja harjoituksia
  • 1 + 5 videota
  • 5 visualisaatiota

Kurssin kesto

Jotta saat parhaan hyödyn kurssista, siihen kannattaa käyttää aikaa. Vähintään tietysti 5 päivää, mutta mieluummin pari päivää/osa, eli 10-11 päivää. Tai kauemmin, jos siltä tuntuu, voit käydä kurssia aivan kuten koet oikeaksi.

Kenelle kurssi sopii

Kurssin energiat ovat hyvin voimakkaita ja korkeavärähteisiä, joten parhaan hyödyn saat, kun energiatyöskentely on jo tuttua. Yksisarviset toimivat kanssasi joka tapauksessa sillä tasolla, mikä on itsellesi oikea, joten jos kurssi tuntuu oikealta, luota itseesi. Tai kysy omalta suojelusenkeliltä tai yksisarvisilta ja seuraa ohjausta, jonka saat.

On hyvä, jos olet jo tuttu yksisarvisten kanssa, mutta ei se välttämätöntä ole. Pohjaksi sopii vaikka Kultaisten aikojen yliopiston Yksisarviset, perusteet -kurssi tai vastaava.

Kurssi on käytössäsi heti kurssimaksun maksettuasi.

Otsikko

Go to Top