Yksisarviset

192,00 

Kultaisten aikojen yliopisto 2 taso

Etänä aloitettavissa heti

Kultaisten aikojen yliopiston Yksisarviset -koulutus syventää yhteyttä yksisarvisiin ja antaa tehokkaita ja korkeavärähteisiä tapoja työskennellä niiden kanssa oman valaistumisen ja planeetan hyväksi.

Tuotetunnus (SKU): Yksisarviset Kultaisten aikojen yliopisto Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Yksisarviset

Kultaisten aikojen yliopisto 2 taso

Etänä aloitettavissa heti, lähikoulutuksena 25-26.3.23 Turussa – lähikoulutus on täynnä!

Yksisarviset ovat puhtainta valoa ja rajatonta rakkautta. Ne ovat puhdasta timantinvalkoista valoa, jonka voimme aistia valkoisten hevosten muodossa tai muulla tavoin. Yksisarviset toimivat hyvin korkeissa värähtelyissä, säteilevät taianomaisuutta, rakkautta ja armoa ja auttavat meitä valaistumaan.

Yksisarviset työskentelevät aina korkeissa värähtelyissä, oman sielumme ja monadimme tasolla, ja koulutuksessa opit nostamaan oman värähtelysi tasolla, missä voit olla vahvassa yhteydessä yksisarvisiin.Yksisarviset voivat madaltaa värähtelyään jonkun verran, mutta ne eivät pääse kaikkialle tai kaikkien luo, jos energia on kovin matala tai negatiivinen. Monilla on kuitenkin jo vähintään yksi yksisarvinen lähellään, vaikka kaikki eivät sitä tiedosta. Se. että yksisarviset tai esimerkiksi tämä koulutus kiinnostaa, tarkoittaa sitä, että olet yksi heistä.

Yksisarviset ovat taian ja mysteerien vartijoita, ja koulutuksessa auttavat sinua ymmärtämään luomista ja taianomaisuutta, joka on oikeasti korkeamman värähtelyn todellisuutta. Yksisarviset auttavat vetämään puoleesi rakkautta, valoa ja elämän hyviä asioita sekä ymmärtämään omaa jumalallista potentiaaliasi ja avautumaan sen toteutumiselle elämässå.

Yksisarviset voivat parantaa joko suoraan tai olla apuna muiden parannustekniikoiden kanssa. Ne voivat parantaa sielun tason haavoja, joita jokainen on saanut sielunpolullaan, ja ne voivat auttaa meitä ottamaan käyttöön sielumme keräämää viisautta ja lahjoja. Koulutus antaa perustiedot ja -kokemuksen parantamisesta yksisarvisten kanssa (yksisarvisparantajakoulutus on syvällisempi ja laajempi koulutus aiheesta).

Kun työskentelemme yksisarvisten kanssa, vaikutukset energiassamme tapahtuvat hyvin syvällisellä tasolla. Koulutuksen myötä irrottaudut siitä, mikä estää sinua, vahvistat ja avaat selvätietoisuuttasi ja muita selväaisteja, vauhditat omaa valaistumis- ja ylösnousemustietäsi, ymmärrät paremmin omaa paikkaasi maailmassa ja universumissa.

Voit käyttää kurssilla oppimiasi ja vahvistamiasi taitoja ja yhteyksiä yksisarvisiin itsesi ja läheistesi sekä koko planeetan hyväksi. Oma muuttunut värähtelysi ja vahvistunut sielunenergiasi vaikuttavat automaattisesti kaikkien hyväksi. Saat kurssilla paljon työkaluja, joita voit käyttää haluamallasi tavalla, kuten edistymiseen omalla valaistumis- ja mestaruustiellä, tuomaan hyvinvointia itsellesi tai läheisillesi, auttamaan planeetta uuteen kultaiseen aikaan tai tuomaan iloa ja kepeyttä elämääsi.

Kurssin suorittaminen, kesto ja hinta

Kurssin voi käydä lähikoulutuksena tai etäkurssina, sisältö molemmissa on sama. Etäkoulutuksen pääset aloittamaan heti, lähikoulutus on Turussa 25-26.3.

Etäkoulutuksessa kurssiin kuuluu kirjallinen lopputehtävä, jossa kerrot siitä, miten kurssi osaltasi meni, ja omasta työskentelystäsi yksisarvisten kanssa. Kurssista saa todistuksen, kun lopputehtävä on suoritettu hyväksytysti.

Lähikoulutuksessa edistyminen huomioidaan kurssin kuluessa, ja kurssista saa todistuksen.

Kurssin kesto lähikoulutuksessa on 2 päivää, etäkoulutuksena kurssia voi käydä omaan tahtiin.

Yhden kurssipäivän hinta on 96 e, kaksipäiväinen kurssiosio siis 192 e , sis. alvn, laajan kurssimateriaalin ja kahvin/teen. Huom! Kultaisten aikojen yliopiston koulutusten hinnat nousevat hieman vuodenvaihteessa.

Etäkoulutuksena sisältö ja hinta on sama kuin kahden päivän koulutuksen, 176 e, sisältäen tulostettavan manuaalin pdf-muodossa, 1+6 videoluentoa ja monia visualisaatioita videoissa sekä erillisinä mp3-tiedostoina, useita harjoituksia, tarvittaessa henkilökohtaista opastusta sekä palautteen kirjallisesta tehtävästä.

Kurssin sisältö

  • Yksisarvisten energian ilmeneminen eri värähtelyissä nyt, kultaisina aikoina ja planeetan värähtelyn edelleen muuttuessa
  • Yksisarvisten maailma ja Lyyran tähtiportti, oman yhteyden luonti ja ylläpito
  • Oma työskentely yksisarvisten kanssa, tapoja ja mahdollisuuksia ja jatkuva kehitys
  • Yksisarvisten yhteistyö valonauttajien ja energioiden kanssa, liittyminen heihin ja oman paikkasi löytäminen
  • Parantaminen yksisarvisten kanssa
  • Sielun energia ja sielutason parantuminen
  • Valokeho ja sen vahvistaminen ja värähtelyn nosto
  • Unohduksen verhot ja niiden poistaminen
  • Sielusi korkein tehtävä ja sen toteuttaminen
  • Valaistuminen ja sen vauhdittaminen

Etukäteistiedot ja tarvittava osaaminen

Yksisarviset on Kultaisten aikojen yliopiston 2. tason kurssi, ja edellyttää Askelmia mestaruuteen 1 –kurssin käymistä. Jos koet, että AM1-kurssin asiat ovat hallussa, ota yhteyttä sähköpostilla, ulla@seitsemastoista.com, niin masteropettaja tarkistaa asian.

Lisäksi kurssilla on oltava suoritettu Yksisarviset, perusteet tai oltava vastaavat tiedot ja kokemus. Jos ajattelet, että yksisarviset ovat jo hyvin tuttuja ja osaat perusjutut ja ehkä enemmänkin etkä tarvitse kurssia, ota yhteyttä.

Lue lisää Kultaisten aikojen yliopistosta ja kursseista >>

Huom! Kaikki Kultaisten aikojen yliopiston kakkostason koulutukset voidaan käydä myös oman mielenkiinnon vuoksi. Voit käydä etäkoulutuksen tai osallistua lähikoulutukseen, jos sinulla on jonkin verran pohjatietoa aiheesta. Silloin et saa kurssista todistusta eikä se oikeuta mahdollisiin jatkokoulutuksiin, mutta saat saman materiaalin ja koulutuksen. Tarvittaessa kysy masteropettajan mielipidettä voitko osallistua kurssille.

Kurssin jälkeen

Kurssista saa todistuksen, kun kaksipäiväinen koulutus tai vastaava etäkoulutus on käyty hyväksytysti. (Jos olet käynyt tarvittavat yliopiston koulutukset.)

Tämän osion jälkeen voit halutessasi opiskella yksisarvisopettajaksi tai -parantajaksi, tai jatkaa muihin Kultaisten aikojen yliopiston koulutuksiin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu.

Etäkoulutuksena kurssi on aloitettavissa heti. Ilmoittautumisen jälkeen saat kohta viestin asiasta, ja kurssi avautuu Oma tili -sivun kurssilistaasi. Lähikoulutuksena saat lisätietoa kurssista lähempänä kurssiajankohtaa.

Lisätiedot

Yksisarviset-koulutus, valitse kurssimuoto

lähikoulutus, etäkoulutus

Otsikko

Go to Top