• Kristallit ovat kauniita, ihania ja voimakkaita auttajia, kumppaneitamme matkalla kohti uutta kultaista aikaa. Ne ovat monille tuttuja jo planeetan aikaisemmilta kristalliajoilta, ja olemme alkaneet muistaa ja avata tietoamme ja kokemustamme yhä enemmän. Kristallien kanssa työskentely on todella yksinkertaista - mutta ihanaa -  ja ne voivat tuoda energiaansa ja tukeaan meille monin tavoin.  
  • Rakkauden temppeli oli yksi tärkeimmistä temppeleistä Kultaisella Atlantiksella. Tämä etäkurssi yhdistää temppelin energiaan ja herättelee käyttöön kultaisen ajan työtavat ja mahdollisuudet.
  • Kaikki maailmankaikkeudessa rakentuu pyhän geometrian mukaisesti. Pyhän geometrian muodot ovat osa elämäämme, omaa olemustamme ja kaikkea, mitä luomme. Muodot ovat myös työkaluja, joilla voimme puhdistaa, kohottaa ja muuntaa energiaa ja tuoda elämäämme sitä, mitä haluamme.
  • Rakkaudellinen, lempeä ruusukvartsi levittää rakkautta ja sopusointua kaikkialle. Kun työskentelemme sen kanssa tietoisesti, selkeällä aikomuksella, kivi voi olla avuksi monin tavoin. Tässä e-kirjassa saat kirjaimellisesti sata ja yksi tapaa työskennellä ruusukvartsin kanssa. Osa on yksinkertaisia, osa vähän pidempiä hiljentymistä tai muuta työskentelyä vaativia. Tavat liittyvät eri kehoihin, parantamiseen, henkiseen kasvuun, runsauden ja rakkauden lisäämiseen elämään ja moniin muihin asioihin. Kaikki auttavat sinua toimimaan arkkienkeli Samuelin energian konkreettisen ilmentymän kanssa, ja tuovat rakkautta ja iloa elämääsi. Kirja on e-kirja, pdf-muodossa, 27 sivua.  
  • Helmikuun 29. on kuin neljän vuoden välein avautuva portaali, jossa linjaamme itsemme universumin rytmiin, olemme yhteydessä henkisempään todellisuuteen ja asetamme aikomuksia (tietoisesti tai ei) tämän inkarnaation tulevia aikoja varten. Voit tehdä linjauksia myös myöhemmin, korkeassa värähtelyssä aikaa ei ole.
  • Uusi aika, uudet energiat, ja yksisarviset ovat lähempänä kuin koskaan! Kurssilla yksisarviset auttavat muuntamaan vanhat uskomukset sopimaan korkeamman värähtelyn hyvinvointiin, jolloin kaikki elämässämme voi muuttua.
Go to Top