Maatähden voiman aktivointi

44,00 

Maatähti maadoittaa meitä, ja on myös yhteytemme universumiin ja oman sielunsuunnitelmamme toteutumiseen. Tasapainoinen, korkeavärähteinen maatähti mahdollistaa kultaisen ajan elämän, ilon, elinvoiman ja elämästä nauttimisen korkeammassa värähtelyssä.

Hinta 44 e, 17. koululaisille 35 e.

Haluatko alennuksen? Liity 17.kouluun: 17.koulun jäsenyys!
Tuotetunnus (SKU): Maatähden voima Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Maatähden voiman aktivointi

Maatähti on jalkojemme alla oleva chakra, joka maadoittaa meidät, yhdistää meidät tämän planeetan energiaan ja myös sisältää potentiaalimme tätä elämää varten. Arkkienkeli Sandalfon vastaa maatähdestä.

Maatähti ankkuroituu paikoilleen automaattisesti, ja se toimii kaikilla jo jollakin tavalla. Kurssilla aktivoimme maatähden täyteen voimaansa, avoimeksi ja tasapainoiseksi, toimimaan hohtavan hopeisena korkeimmassa mahdollisessa värähtelyssä, jotta voimme toteuttaa sielunsuunnitelmamme parhaimmalla mahdollisella tavalla. Arkkienkeli Sandalfon on oppaasi ja auttajasi maatähtichakran aktivoimisessa. Hän auttaa vapauttamaan maatähdestä sitä potentiaalia, minkä olet valmis ottamaan käyttöön juuri nyt, kun energiatasolla olemme siirtyneet seuraavaan vaiheeseen matkalla kohti uutta kultaista aikaa.

Kurssilla saat ymmärrystä maadoittumisesta eri värähtelyissä ja myös tapoja luoda maadoitus, vaikka ne saattavat ainakin osaksi olla jo tuttuja. Lisäksi saat syvemmän ymmärryksen siitä, miten aktiivinen maatähtesi ja maadoittumisesi hyödyttää sinua ja sielunsuunnitelmasi toteutumista. Yhteytesi tähän planeettaan, kotiisi tässä inkarnaatiossa, vahvistuu, ja vastaanotat entistä enemmän hoivaavaa, rakastavaa, maadoittavaa energiaa, joka tuo tasapainoa, suojaa, tyyneyttä ja elinvoimaa.

Lady Gaia on henkilökohtaisesti kutsunut tänne jokaisen, joka täällä on, ja työskentelet myös hänen kanssaan. Arkkienkeli Roquiel ja arkkienkeli Butyalil ankkuroivat energiaasi maahan ja universumiin, jotta voit olla vielä vahvemmin se, kuka olet, ihmisenä sielunmatkallasi. Maatähtemme on yhteydessä ylösnousseeseen Neptunukseen, ja myös Neptunuksen lohikäärmeet ja mestarit tulevat avuksesi.

Saat kurssilla myös tietoa kristalleista ja muista apukeinoista maatähden aktivoimiseksi ja tasapainoisena pitämiseksi.

Kurssilla käsitellään mm. näitä aiheita

  • tietoa maatähdestä
  • maatähden aktivointi ja uudelleen kalibrointi, kun värähtely muuttuu
  • oman potentiaalin avaaminen ja käyttöönotto
  • yhteys maahan ja universumiin
  • oikeudet ylösnousseen Neptunuksen tietoon ja viisauteen sielunmatkasi tässä vaiheessa
Kurssin rakenne

Kurssi on etäkurssi, jonka kaikki osat saat heti käyttöösi. Siihen kuuluu

  • 1+2 videoluentoa
  • pdfmateriaali, työkirja, jossa on tietoa, harjoituksia ja mietittävää
  • 3 visualisaatiota, joissa työskentelet eri tavoin maatähtesi kanssa arkkienkeli Sandalfonin sekä muiden valonauttajien kanssa

Voit käydä kurssia omaan tahtiin. Jos käyt osan kerrallaan ja annat energian aina välillä vähän tasoittua, siihen kuluu noin viikko, puolitoista, mutta oma sisäinen viisautesi ja arkkienkeli Sandalfon kyllä kertovat mikä vauhti sopii sinulle.

Otsikko

Go to Top