Enkelimaailma 1

7 viikon etäkoulutus

Värähtelyn nousun myötä koko laaja enkelimaailma avautuu meille nyt uudella tavalla. Voimme alkaa työskennellä valon enkeleiden kanssa samalla lailla kuin ennen kultaisina aikoina.

Tämä koulutus on aloitettavissa vain kerran vuodessa, juuri ennen arkkienkeli Mikaelin päivää ja enkelten sunnuntaita, seuraavan kerran syyskuussa -24

 

Kuvaus

Enkelimaailma 1

7 viikon etäkoulutus alkaen syyskuussa -24.

Enkeleitä on valtavasti, ja jokaisella on enkeleitä vierellään ihan riippumatta siitä ymmärtääkö sen vai ei. Tässä koulutuksessa tutustut moniin enkeliolentoihin, vahvistat yhteyttäsi heihin, ketkä jo ovat lähelläsi ja koet koko enkelimaailman valtavuuden, niin korkeassa värähtelyssä mihin voit yltää. Saat energiaa, rajatonta rakkautta ja parannusta, edistyt huimasti omassa valaistumisessasi ja mestaruustielläsi ja astut vahvemmin omaan tehtävääsi enkelien työtoverina.

Elämä ei ole entisensä tämän koulutuksen jälkeen, sanottiin enkelimaailmasta, sillä kurssin aikana saatu valtava määrä rajatonta rakkautta ja korkeamman näkökulman aukeaminen vaikuttaa jokaiseen.  Ankkuroimme energian omaan olemukseemme ja elämäämme, niin laajalle kuin haluamme, ja harjoituksien ja visualisaatioiden avulla tuomme enkelien avun vahvemmin tälle tasolle, siihen, mikä on itselle tärkeää.

Aloitamme rakkaan suojelusenkelimme kanssa, sillä hän on ollut kanssasi mukana kaikissa inkarnaatioissa, ja tukee sinua joka hetki. Kun oma värähtelymme muuttuu, myös enkelimme voi nostaa värähtelyään, ja hänen energiansa on nykyään aivan toista kuin vielä muutama vuosi sitten.

Enkelimaailma on hyvin laaja. Rakkauden enkelit ja parantavat enkelit ovat monille tuttuja, mutta monet muutkin ryhmät voivat työskennellä kanssamme juuri siinä, mikä itseä kiinnostaa. Työskentelet koulutuksessa mm. äänen enkeleiden, kauneuden enkeleiden, pyhien paikkojen enkeleiden ja universumin enkeleiden kanssa, sekä monien muiden, joita et ehkä tiennyt olevan olemassakaan. Koulutuksessa saat tietoa kaikista enkelimaailmaan kuuluvista valo-olennoista, sekä tapaat tuttuja ja ehkä vähän vieraampia arkkienkeleitä ja valtavan korkeavärähteisiä enkeliolentoja.

Arkkienkeleillä ja enkelimaailmalla on monia työkaluja tarjolla meille, osa varmasti tuttuja, mutta osa voi olla vieraampia. Opit käyttämään useita tämän koulutuksen aikana. Opit myös paljon itsestäsi ja lahjoistasi ja edistyt omalla valaistumistielläsi. Voit valita tietoisemmin oman tiesi ja sen, mihin haluat suunnata valosi. Enkelit ovat jo kanssasi, mutta tässä koulutuksessa ymmärrät sen, miten paljon enemmän on mahdollista.

Enkelimaailma 1 -koulutuksen aiheita

  • Suojelusenkelit, heidän tehtävänsä ja kehittymisensä, energiansa ja apunsa
  • Enkelimaailma, mitä kaikkea siihen sisältyy, värähtelyt ja erilaiset energiat, tehtävät ja tarkoitus aiemmin, nyt ja tulevaisuudessa
  • Enkeliryhmät ja eri tehtäviä hoitavat enkelit, kuten rakkauden enkelit, parantavat enkelit, ilon enkelit, planeettojen enkelit ja monet muut
  • Yksisarviset, lohikäärmeet, elementaalit, luonnonenkelit, deevat ja elohim
  • Arkkienkelit, heidän roolinsa ja tehtävänsä täällä ja universumissa, arkkienkeleiden energiatyökaluja itsen ja muiden hyväksi, eteeriset retriitit, portaalit ja energian keskittymät
  • Korkeavärähteiset enkeliolennot, tähtien ja taivaiden vartijat kerubit, Luojan luomistyötä laulavat serafit ja muut harvoin ihmisten kanssa tekemisissä olevat enkeliolennot, heidän tehtävänsä, mahdollisuudet työskennellä heidän kanssaan
  • Valon enkelit omassa sielunsuunnitelmassa, ennen inkarnaatiota tehdyt sopimukset ja mahdollisuudet, niiden ymmärtäminen, aktivoiminen ja päivittäminen

Kaikissa vaiheissa ja aiheissa on mukana tietoa sekä käytännön tekemistä ja kokemista.

Käytäntöä

Koulutus kestää 7 viikkoa. Saat joka viikko uuden aineiston, johon kuuluu luentoja, visualisaatioita ja harjoituksia omatoimista opiskelua varten. Aina viikon jälkeen on kysymys/vastausosio, yhteistapaaminen, jossa käymme läpi aihetta. Lue käytännöstä ja kurssista enemmän yliopiston sivulta >>   Huom! Kurssi on aloitettavissa vain kerran vuodessa, tänä vuonna 25.9.

Voit käydä kurssia omaan tahtiin, ja silloin voit katsoa kaikki nauhoitetut tapaamiset myöhemmin. Voit silloinkin saada tarvittaessa henkilökohtaista palautetta ja vastauksia . Aloituspäivä on kuitenkin kaikille sama.

Etukäteistiedot ja tarvittava osaaminen

Kurssi on Kultaisten aikojen yliopiston 2. tason kurssi, ja edellyttää Askelmia mestaruuteen 1 –kurssin käymistä. Jos koet, että AM1-kurssin asiat ovat hallussa, ota yhteyttä, niin masteropettaja tarkistaa asian. Huom! Voit käydä tämän kurssin myös ilman AM1-kurssia tai osaamisen tarkistusta, oman kehittymisen vuoksi. Silloin et saa todistusta etkä voi jatkaa parantajakoulutukseen.

On hyvä, jos enkelit ovat jo tuttuja, olet esimerkiksi käynyt enkelikursseja tai lukenut heistä, tehnyt visualisaatioita ja harjoituksia. Tämä on yliopiston koulutus, eli oletus on, että osallistuja ei ole ihan aloittelija.

Lue lisää kurssista tai Kultaisten aikojen yliopistosta >>

Koulutuksen jälkeen

Olet saanut todella vahvan yhteyden enkeleihin uudessa värähtelyssä, ja tiedät, miten jatkaa heidän kanssaan työskentelyä itsesi hyväksi ja laajemmin. Olet saanut myös iloa, helppoutta ja hyvinvointia elämääsi ja edistynyt huimasti valaistumis- ja ylösnousemusmatkallasi.

Kurssisivusto jää käyttöösi kurssin jälkeenkin, ja voit palata aineiston pariin niin usein kuin haluat. Lisäksi aina, kun jotain päivitetään uusimmalla energialla ja tiedolla, saat sen automaattisesti omalle kurssisivullesi.

Tämän osion jälkeen voit halutessasi jatkaa Enkelimaailma 2 -koulutukseen tai parantajakoulutukseen, ja tietysti yliopiston muihin koulutuksiin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu. Voit maksaa koulutuksen myös kahdessa tai kolmessa erässä.

Koulutus on menossa, ja seuraavan kerran ilmoittautuminen avautuu 2024, ja kurssi alkaa syyskuussa -24.

Jos olet jo käynyt enkelikursseja

Jos olet käynyt Kultaisten aikojen yliopiston Oma suojelusenkeli -kurssin tai aiemmat enkelikoulutukset, löydät kurssisivulta alekoodin tätä koulutusta varten.

Jos olet käynyt muita kurseja, esim. 17.koulun kursseja tai muita minun kurssejani, voit silti tulla tähän koulutukseen ja saat koulutuksen hieman edullisemmin. Osa asioista on luultavasti tuttua, mutta enkelit ovat nyt niin eri värähtelyssä, että paljon uuttakin aukeaa. Ota yhteyttä, jos kiinnostaa.

Lisätiedot

Kurssimaksu

kurssimaksu kerralla, kurssimaksu kahdessa erässä, toinen erä 16.10, kurssimaksu kolmessa erässä, seuraavat erät 9.10 ja 30.10

Otsikko

Go to Top