Enkelit

Kultaisten aikojen yliopisto 2 taso

Valon enkelit ovat puhdasta rakkautta Lähteen sydämestä. Enkeleitä on lukemattomia, jokaisella ihmisellä, eläimellä, planeetalla, ruohonkorrella, kaikella on enkeli. Enkeleitä värähtelee taajuuksilla, joista tavoitamme heidät helposti, ja niin korkealla, että se ylittää käsityskykymme. Enkeleitä on ollut tällä planeetalla aina, auttamassa, opastamassa ja työskentelemässä kanssamme kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Nyt, kun planeetan ja ihmiskunnan värähtely on noussut, tavoitamme valon enkelit yhä korkeammissa värähtelyissä, ja voimme paremmin ymmärtää heidän rooliaan ja energiaansa. Meillä on valtavasti apua matkallamme uuteen kultaiseen aikaan, auttamassa meitä avaamaan sydämemme ja siirtymään rakkauteen perustuvaan elämäntapaan, uuteen kultaiseen aikaan.

Enkelimaailma-koulutukset

Kultaisten aikojen yliopiston enkelikoulutus on työskentelyä valon enkelien kanssa kuten teimme ennen, kultaisina aikoina. Koulutus on jaettu kahteen osaan, molemmat ovat 2. tason koulutuksia, eli osallistujalla olisi hyvä olla jonkin verran kokemusta henkiseltä tieltä, sekä joko suoritettuna Askelmia mestaruuteen 1 -kurssi tai vastaavat tiedot ja taidot.

Enkelit-koulutuksen 1. osa, Enkelimaailma 1, on hyvin laaja kokonaisuus, jossa käydään läpi enkelimaailmaa sen koko laajuudessa ja eri värähtelytaajuuksilla, ja työskennellään monien yksittäisten enkeliolentojen sekä erilaisten ryhmien kanssa. Toinen osa, Enkelimaailma 2, rakentuu opitun päälle vahvistaen ymmärrystä ja kokemusta hyvin korkeavärähteisten enkeliolentojen kanssa työskentelystä.

Enkelimaailma 1 on etäkoulutus, jonka kesto on 7 viikkoa. Siihen kuuluu omatoimista opiskelua ja energiatyöskentelyä sekä yhteisiä kokoontumisia. Koulutuksen voi käydä myös lähikoulutuksena, jolloin aikaa menee opettajan määrittämä aika, joka vaihtelee opiskelutavasta riippuen 7 viikosta noin puoleen vuoteen.

Enkelimaailma 2 on mahdollista käydä etäkoulutuksena tai lähikoulutuksena. Kesto on 2 päivää tai vastaava aika etänä.

Enkelimaailma 1 on oma kokonaisuutensa, ja kurssin käytyään siitä saa todistuksen. Sen käytyään on mahdollista jatkaa parantajakoulutukseen. Enkelimaailma 2 on tarkoitettu heille, ketkä haluavat syventää ymmärrystään ja tietämystään oman itsensä vuoksi tai esimerkiksi suuntaamalla enkeliopettajaksi tai yliopiston masteropettajaksi.

Enkelimaailma 1

Enkeleitä on valtavasti, ja jokaisella on enkeleitä vierellään ihan riippumatta siitä ymmärtääkö sen vai ei. Tässä koulutuksessa tutustut moniin enkeliolentoihin, vahvistat yhteyttäsi heihin, ketkä jo ovat lähelläsi ja koet koko enkelimaailman valtavuuden, niin korkeassa värähtelyssä mihin voit yltää. Saat energiaa, rajatonta rakkautta ja parannusta, edistyt huimasti omassa valaistumisessasi ja mestaruustielläsi ja astut vahvemmin omaan tehtävääsi enkelien työtoverina.

Tämän koulutuksen jälkeen elämä ei ole entisensä, sillä viikkojen ajan saatu valtava määrä rajatonta rakkautta ja korkeampaa näkökulmaa vaikuttaa jokaiseen. Ankkuroimme energian omaan olemukseemme ja elämäämme, niin laajalle kuin haluamme, ja harjoituksien ja visualisaatioiden avulla tuomme enkelien avun vahvemmin tälle tasolle, siihen, mikä on itselle tärkeää.

Sisältöä

Koulutuksen aikana saat viikoittain tietoa ja kokemusta enkelityöskentelystä. Aloitamme rakkaan suojelusenkelimme kanssa, sillä hän on ollut kanssasi mukana kaikissa inkarnaatioissa, ja tukee sinua joka hetki. Kun oma värähtelymme muuttuu, myös enkelimme voi nostaa värähtelyään, ja hänen energiansa on nykyään aivan toista kuin vielä muutama vuosi sitten. Kun ymmärrät ja koet oman suojelusenkelisi kultaisen, rakkaudellisen energian ja monet tavat, joilla hän auttaa sinua, avaat samalla vahvemman yhteyden koko valon maailmaan.

On olemassa monenlaisia enkeleitä, jotka voivat auttaa meitä. Rakkauden enkelit ja parantavat enkelit ovat monille tuttuja, mutta monet muutkin ryhmät voivat työskennellä kanssamme juuri siinä, mikä itseä kiinnostaa. Työskentelet koulutuksessa mm. äänen enkeleiden, kauneuden enkeleiden, pyhien paikkojen enkeleiden ja universumin enkeleiden kanssa, sekä monien muiden, joita et ehkä tiennyt olevan olemassakaan.

Enkelimaailma on hyvin laaja. Siihen kuuluu myös elementaaleja, lohikäärmeitä, yksisarvisia, deevoja ja elohim. Koulutuksessa saat tietoa myös heistä, ja opit omat tapasi työskennellä heidän kanssaan, toteuttaa sitä yhteistyötä, joka on valotasoilla sovittu jo ennen inkarnaatiota. (Yksisarvisista ja lohikäärmeistä on omat koulutuksensa, joten tällä kurssilla ei mennä kovin syvällisesti heidän maailmaansa.)

Tapaat koulutuksessa tuttuja ja ehkä vähän vieraampia arkkienkeleitä ja valtavan korkeavärähteisiä enkeliolentoja. Jokaisella on oma arkkienkeli, joka valvoo inkarnaatiomme sujumista, ja useimmilla on yhteys moniin arkkienkeleihin oman sielunsuunnitelmansa toteuttamisen vuoksi. Olemme saaneet vihdoin mahdollisuuden työskennellä yhdessä myös mahtavien tähtien ja taivaiden vartijoiden sekä muiden korkeaävärähteisten olentojen kanssa, ja saat yhteyden myös heihin. Heidän ja arkkienkeleiden kanssa työskennellessä avautuu vahvemmin myös oma roolisi osana tämän planeetan muutosta.

Arkkienkeleillä ja enkelimaailmalla on monia työkaluja tarjolla meille, osa varmasti tuttuja, mutta osa voi olla vieraampia. Opit käyttämään useita tämän koulutuksen aikana. Opit myös paljon itsestäsi ja lahjoistasi ja edistyt omalla valaistumistielläsi. Voit valita tietoisemmin oman tiesi ja sen, mihin haluat suunnata valosi. Enkelit ovat jo kanssasi, mutta tässä koulutuksessa ymmärrät sen, miten paljon enemmän on mahdollista.

Koulutuksen käytäntö ja hinta

Koko koulutus kestää 7 viikkoa. Se on aloitettavissa kerran vuodessa, juuri ennen arkkienkeli Mikaelin päivää ja arkkienkelien sunnuntaita, tänä vuonna ma 25.9.

Koulutuksessa saat joka viikko kirjallisen materiaalin sekä videoluennon, harjoituksia ja visualisaatioita. Jokaisen viikon jälkeen on aina seuraavana tiistai-iltana kysymys/vastaustuokio (todennäköisesti zoomilla), jossa käydään läpi aihetta. (Tämä tapaaminen on seuraavana tiistaina siksi, että varmasti ehdit käydä viikon aineiston läpi ja tehdä tehtävät, ja ehdit huomata, onko jotain, mitä haluat kysyä tai mistä saada lisätietoa.)

Kukin viikko aukeaa aina maanantaina aamupäivällä kurssisivulle nettiin. Luentoihin, visualisaatioihin ja tehtäviin menee muutamia tunteja. Harjoituksia on hyvä tehdä pitkin viikkoa, että ehdit kokea miten ne toimivat. Voit rytmittää opiskelusi miten haluat, mutta parhaan hyödyn saat käyttämällä aiheeseen aikaa jonkin verran joka päivä tai joka toinen päivä.

Enkelimaailma 1 -koulutuksessa on aloitustapaaminen zoomilla ma 25.9 klo 19. Kaikki zoomtapaamiset nauhoitetaan. Voit käydä koulutusta omaan tahtiin, jos viikkorytmi ei käy sinulle, ja voit silloin katsoa tapaamisnauhoitukset myöhemmin. Tästä kaikesta tulee lisätietoa, kun koulutus alkaa.

Koulutuksen hinta on 257 e, sisältäen alvn ja henkilökohtaisen opastuksen sekä sen, mitä on alla lueteltu.

Koulutukseen kuuluu
 • laaja kurssimateriaali pdf:nä, sisältäen tietoa ja harjoituksia
 • videoluentoja 1 + 7, aloitusvideon lisäksi luento jokaisen viikon aiheeseen liittyen
 • zoomtapaamisia 1 + 7, kysymyksiä ja palautteita varten, sekä lisätietoa ja -kokemusta varten
 • harjoituksia ja visualisaatioita, antamaan käytännön kokemusta ja oivalluksia aiheista
 • kirjallinen lopputehtävä
 • todistus kurssin hyväksytysti suorittaneille

Kaikki aineisto jää omaksesi ja käyttöösi kurssin jälkeenkin.

Enkelimaailma 1 -koulutuksen aiheita

 • Suojelusenkelit, heidän tehtävänsä ja kehittymisensä, energiansa ja apunsa
 • Enkelimaailma, mitä kaikkea siihen sisältyy, värähtelyt ja erilaiset energiat, tehtävät ja tarkoitus aiemmin, nyt ja tulevaisuudessa
 • Enkeliryhmät ja eri tehtäviä hoitavat enkelit, kuten rakkauden enkelit, parantavat enkelit, ilon enkelit, planeettojen enkelit ja monet muut
 • Yksisarviset, lohikäärmeet, elementaalit, luonnonenkelit, deevat ja elohim
 • Arkkienkelit, heidän roolinsa ja tehtävänsä täällä ja universumissa, arkkienkeleiden energiatyökaluja itsen ja muiden hyväksi, eteeriset retriitit, portaalit ja energian keskittymät
 • Korkeavärähteiset enkeliolennot, tähtien ja taivaiden vartijat kerubit, Luojan luomistyötä laulavat serafit ja muut harvoin ihmisten kanssa tekemisissä olevat enkeliolennot, heidän tehtävänsä, mahdollisuudet työskennellä heidän kanssaan
 • Valon enkelit omassa sielunsuunnitelmassa, ennen inkarnaatiota tehdyt sopimukset ja mahdollisuudet, niiden ymmärtäminen, aktivoiminen ja päivittäminen

Kaikissa vaiheissa ja aiheissa on mukana tietoa sekä käytännön tekemistä ja kokemista.

Tarvittava aikaisempi osaaminen

Kurssi on Kultaisten aikojen yliopiston 2. tason kurssi, ja edellyttää Askelmia mestaruuteen 1 –kurssin käymistä. Jos koet, että AM1-kurssin asiat ovat hallussa, ota yhteyttä, niin masteropettaja tarkistaa asian. Huom! Voit käydä tämän kurssin myös ilman AM1-kurssia tai osaamisen tarkistusta, oman kehittymisen vuoksi. Silloin et saa todistusta etkä voi jatkaa parantajakoulutukseen.

On hyvä, jos enkelit ovat jo tuttuja, olet esimerkiksi käynyt enkelikursseja tai lukenut heistä, tehnyt visualisaatioita ja harjoituksia. Tämä on yliopiston koulutus, eli oletus on, että osallistuja ei ole ihan aloittelija.

Koulutuksen jälkeen

Tämän osion jälkeen voit halutessasi jatkaa Enkelimaailma 2 -koulutukseen tai parantajakoulutukseen, ja tietysti yliopiston muihin koulutuksiin.

Kurssista saa todistuksen, kun koulutus ja lopputehtävä on suoritettu hyväksytysti.

Koulutussivusto jää avoimeksi kurssin päättymisen jälkeenkin, eli voit palata aineistoon niin usein kuin haluat. Kun jotain päivitetään, se päivittyy omalle kurssisivullesi automaattisesti, joten sinulla on aina uusin tieto ja energia käytössäsi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu 17.kaupassa.

Enkelimaailma 2

Enkelimaailma 2 on jatkoa Enkelimaailma 1 -koulutukselle. Se vahvistaa ja syventää yhteyttä enkelimaailmaan, ja tuo elämään uusia enkeliolentoja, kuten kultaisten aikojen enkelit. Jokaisella on jo tapansa toimia enkeleiden kanssa, ja tämä koulutus tuo siihen mukaan oman sielunpolun näkökulman sekä tapoja vahvistaa enkelien rajattoman rakkauden valoa maailmassa kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Enkelimaailma 2 -koulutuksen aiheita

Tämä on syventävä ja värähtelyä kohottava koulutus, joten käymme jonkin verran läpi Enkelimaailma 1 -koulutuksen aiheita uudella tasolla. Lisäksi aiheina ovat mm.

 • Kultaisten aikojen enkelit ja heidän roolinsa osana maailman muutosta
 • Sielunpolun enkelijoukot, neuvostot ja ryhmittymät, tehtävät ja tarkoitus nyt ja tästä eteenpäin
 • Korkeavärähteisempiä työskentelytapoja ja työkaluja
 • Uuden kultaisen ajan edistäminen enkelien avulla omassa elämässä ja laajemmin

Koulutuksen kesto, hinta ja suorittaminen

Koulutus on lähikoulutuksena 2 päivää ja etäkoulutuksena vastaava aika jaoteltuna aiheittain.

Yhden kurssipäivän hinta on 97 e, kaksipäiväinen kurssiosuus siis 194 e, sis. alvn, kurssimateriaalin ja kahvin/teen.

Etäkoulutuksena sisältö ja hinta on sama kuin kahden päivän koulutuksen, 194 e, sisältäen tulostettavan manuaalin pdf-muodossa, 1+6 videoluentoa, osassa mukana harjoituksia ja visualisaatioita sekä useita erillisiä visualisaatioita mp3-tiedostona, harjoituksia manuaalissa ja erillisenä, tarvittaessa henkilökohtaista opastusta sekä palautteen kirjallisesta tehtävästä.

Lähikoulutuksessa opettaja arvioi onko kurssi suoritettu hyväksyttävästi, ja antaa tarvittaessa lisätehtäviä. Etäkoulutuksessa kurssiin kuuluu kirjallinen lopputehtävä, josta selviävät samat asiat kuin lähikoulutuksessa. Koulutuksesta saa todistuksen, kun se on suoritettu hyväksyttävästi.

Tarvittava aikaisempi osaaminen

Enkelimaailma 1 -koulutus suoritettuna hyväksytysti. Huom! Jos kävit koulutuksen oman kehityksen vuoksi etkä halunnut todistusta, voit jatkaa tähän koulutukseen, jos koet sen oikeaksi. Tarkista asia ensin tavalla, jonka opit Enkelimaailma 1 -kurssilla.

Koulutuksen jälkeen

Tämän osion jälkeen voit halutessasi jatkaa opettaja- tai parantajakoulutukseen, tai yliopiston muihin koulutuksiin.

Kurssista saa todistuksen, kun koulutus on suoritettu hyväksytysti.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu 17.kaupassa.

Kultaisten aikojen yliopiston 2. taso (Adept)

Tämä taso sisältää vapaasti valittavia kursseja ja kurssikokonaisuuksia kaikille, jotka ovat suorittaneet 1. tasolta Askelmia mestaruuteen 1 -kurssin, ja muut mahdollisesti tarvittavat, tai joilla on vastaavat tiedot.

Kursseja voi käydä oman kiinnostuksen pohjalta vaikka hyppien aiheesta toiseen oman mestaruuden ja ylösnousemustien hyväksi, tai kurssien kautta voi rakentaa osaamispolkuaan  energiahoitajaksi, kanavoijaksi tai henkisen tien opettajaksi.