Enkelit

Kultaisten aikojen yliopisto 2 taso

Kultaisten aikojen yliopiston Enkelit-koulutus on nelipäiväinen koulutus, joka on jaettu kahteen osaan. Ensimmäinen osa, Enkelit I, Enkelimaailma, liittyy nimensä mukaisesti koko enkelimaailmaan: valon enkeleihin, elementaaleihin, yksisarvisiin ja lohikäärmeisiin. Pääpaino on enkeleissä, mutta kurssilla saa ymmärryksen muistakin valo-olennoista, jotka ovat lähtöisin Alkulähteen sydämestä. (Yksisarvisilla ja lohikäärmeillä on lisäksi erilliset omat kurssinsa.) Enkelimaailma käsittää nelipäiväisestä kokonaisuudesta päivät 1-2. Enkelimaailma -osan jälkeen voi halutessaan jatkaa päiviin 3-4, Enkelit II.

Enkelit II, päivät 3-4 antaa lisää tietoa ja kokemusta. Kurssilla syvennetään ymmärrystä ihanista valon enkeleistä, ja työskentelykumppaneiksi tulevat mahtavat universaalit enkelit, arkkienkelit ja muut enkelihierarkian korkeammalla värähtelevät enkeliolennot. Planeetan värähtelyn noustua meidän on mahdollista työskennellä todella korkeavärähteisten enkeleiden kanssa, ja kurssilla saa lisäksi kosketuksen niin korkealle kuin vain ihmiselle on mahdollista, eli tähtien ja taivaiden vartijoihin, kerubeihin, ja Luojan luomistyötä laulaviin serafeihin. Kurssilla käsitellään myös muiden planeettojen enkeleitä, jotka ovat alkaneet saapua avuksemme matkalla kohti uutta kultaista aikaa.

Enkelit-koulutus, 4 päivää

Valon enkelit ovat puhdasta rakkautta Lähteen sydämestä. Enkeleitä on lukemattomia, jokaisella ihmisellä, eläimellä, planeetalla, ruohonkorrella, kaikella on enkeli. Enkeleitä värähtelee taajuuksilla, joista tavoitamme heidät helposti, ja niin korkealla, että se ylittää käsityskykymme. Enkeleitä on ollut tällä planeetalla aina, ja nykyään heitä on täällä valtavasti, auttamassa meitä avaamaan sydämemme ja siirtymään rakkauteen perustuvaan elämäntapaan, uuteen kultaiseen aikaan.

Enkelit ovat opastajia, suojelijoita ja auttajia, joilla ei ole vapaata tahtoa. He toimivat aina kaikkien korkeimmaksi parhaaksi, toteuttaen Lähteen tahtoa. Enkeleitä on valtava määrä, ja heillä on monia tehtäviä. Monet enkelit ovat ihmisten apuna, auttaen meitä vapautumaan alemman värähtelyn tunteista ja energioista ja korvaamaan ne rajattoman rakkauden vapaudella, hyvinvoinnilla ja ilolla. Monet enkelit työskentelevät myös luonnon kanssa, eläinten kanssa ja erilaisten energioiden kanssa, kuten rauha, rakkaus, parantaminen ja ilo.

Enkelit voivat auttaa meitä elämään ihaninta, parasta elämäämme, nostamaan värähtelyämme, muuttamaan maailmamme rauhan ja hyvinvoinnin planeetaksi, joka säteilee valoaan kautta universumin.

Kesto ja hinta

4 päivää (2 +2 lähikoulutuspäivää)

Yhden kurssipäivän hinta on 96 e, kaksipäiväinen kurssiosio siis 192 e , sis. alvn, laajan kurssimateriaalin (kumpaankin kahden päivän jaksoon saa oman materiaalin) ja kahvin/teen.

Etäkoulutuksena sisältö ja hinta on sama kuin kahden päivän koulutuksen, 176 e, sisältäen tulostettavan manuaalin pdf-muodossa, 1+6 videoluentoa ja neljä erillistä visualisaatiota mp3-tiedostona, useita harjoituksia, tarvittaessa henkilökohtaista opastusta sekä palautteen kirjallisesta tehtävästä.

Enkelit I, Enkelimaailma

Päivät 1-2, etänä

Enkelimaailma-kurssilla saat tietoa ja kokemusta ihanista valon enkeleistä. Opit ymmärtämään enkelimaailmaa ja toimimaan yhteistyössä monien erilaisten enkeleiden kanssa itsesi, läheistesi ja planeetan hyväksi. Avaat tai vahvistat yhteyttäsi niihin mahtaviin enkeleihin, jotka ovat valvoneet kulkuasi koko elämäsi ajan. Nopeutat omaa valaistumista ja voit levittää rajatonta rakkautta kauttasi yhä laajemmalle.

Enkelit ovat täällä auttamassa meitä avaamaan sydämemme ja siirtymään uuteen kultaiseen aikaan, ja se tulee vaikuttamaan aivan kaikkeen. Enkelien kanssa voit auttaa siinä, mikä on sydäntäsi lähellä, esimerkiksi maailman lapsia, läheistä metsää tai eläimiä. Opit monia tapoja enkelien kanssa työskentelyyn, ja saat kokemusta enkelien energiasta eri värähtelyissä.

Kurssilla puhutaan tutuimmista arkkienkeleistä. Tapaat heitä visualisaatioissa ja työskentelet heidän kanssaan harjoituksissa ja voit ottaa vahvemmin elämääsi sen arkkienkelin, joka valvoo inkarnaatiotasi yhteistyössä oman suojelusenkelisi kanssa. (Lisää arkkienkeleistä ja heidän energiatyökaluistaan on seuraavassa osiossa, Enkelit II.)

Enkelimaailmaan kuuluvat valon enkelit, elementaalit, lohikäärmeet ja yksisarviset. Enkelit ovat kurssilla pääosassa, mutta saat perustietoa ja kokemusta myös muista enkelimaailmaan kuuluvista valo-olennoista.

Kurssin sisältö
 • Enkelimaailma ja sen energia, tarkoitus ja muutos värähtelyn muuttuessa
 • Enkelihierarkia
 • Erilaisia enkeleitä ja heidän tehtävänsä
 • Tapoja työskennellä enkeleiden kanssa arjessa ja korkeammassa värähtelyssä
 • Enkelien meille antama opastus ja apu
 • Apuvälineitä enkeliyhteyksien vahvistamiseen
 • Enkelimaailman meille antamia työkaluja, joita voimme käyttää itsemme, läheistemme ja maailman hyväksi
 • Arkkienkelit, oma arkkienkeli
 • Arkkienkelien eteeriset retriitit ja enkeliportaalit
 • Yksisarviset
 • Lohikäärmeet
 • Elementaalit, luonnonenkelit, deevat
Tarvittava aikaisempi osaaminen

On hyvä, jos enkelit ovat jo tuttuja, olet esimerkiksi käynyt jonkun enkelikurssin tai lukenut heistä.

Kurssi on Kultaisten aikojen yliopiston 2. tason kurssi, ja edellyttää Askelmia mestaruuteen 1 –kurssin käymistä. Jos koet, että AM1-kurssin asiat ovat hallussa, ota yhteyttä, niin masteropettaja tarkistaa asian.

Oma suojelusenkeli -kurssi (1. tason etäkurssi) antaa pohjaa ja valmiuksia tähän koulutukseen, mutta se ei ole välttämätön. Jos aiot jatkaa enkeliopettajaksi tai -parantajaksi, silloin Oma suojelusenkeli -kurssi on oltava käytynä ennen opettaja- tai parantajakoulutusta.

Kurssin jälkeen

Voit käyttää kurssilla oppimiasi ja vahvistamiasi taitoja ja yhteyksiä enkeleihin itsesi ja läheistesi hyväksi sekä laajemminkin, niin laajalti tai juuri siihen asiaan, mitä haluat edistää. Oma värähtely vaikuttaa aina kaikkiin muihinkin ja enkelivalon vahvistuminen elämässäsi on samalla palvelutyötä kaikkien hyväsi. Voit myös jatkaa Enkelit-koulutuksen päiviin 3-4, Enkelit II, tai muihin Kultaisten aikojen yliopiston koulutuksiin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu 17.kaupassa. Pääset sen jälkeen aloittamaan kurssin heti.

Kurssi on mahdollista järjestää myös lähikoulutuksena, jos halukkaita osallistujia on tarpeeksi.

Enkelit II

Päivät 3-4

Tämä osio syventää tietoa ja ymmärrystä valon enkeleistä ja yhteistyöstä heidän kanssaan. Opit ymmärtämään paremmin omaa rooliasi planeetalla tässä ajassa ja kuinka enkelit ovat tukenasi. Kanavoit enkeleiltä opastusta itsellesi ja muille, käytät parantavaa enkelienergiaa ja luot enkelivalon portaaleja.

Saat kokemusta ja tietoa monenlaisista uusista työkaluista, joita arkkienkelit ja muiden planeettojen enkelit ovat tuoneet avuksemme nyt, kun planeetan ja ihmiskunnan värähtely on noussut tarpeeksi. Enkelien tuella avaat oman sielunmatkasi aikana keräämiäsi lahjoja, ja ankkuroit puhdasta, rajatonta rakkautta ja kultaisten aikojen viisautta koko planeettaa varten.

Kurssi antaa myös tapoja toimia hyvin korkeavärähteisten enkelien kanssa, heidän, jotka eivät tavallisesti toimi yksilöiden kanssa. Kun toimimme kaikkien korkeimmaksi parhaaksi ja toteutamme korkeinta sielunsuunnitelmaamme, voimme saada apua myös heiltä.

Kurssin sisältöä
 • Enemmän arkkienkeleistä
 • Arkkienkeleiden korkeavärähteisiä työkaluja avuksi valaistumis- ja ylösnousemustielle
 • Enkelihierarkian korkeimmalla värähtelevät enkeliolennot ja työskentely heidän kanssaan
 • Ylösnousemusplaneettojen ja tähdistöjen enkelit ja apu, jota heiltä saamme
 • Kultaisten aikojen enkelit ja heidän roolinsa nyt
 • Uuden kultaisen ajan edistäminen enkelien avulla omassa elämässä ja laajemmin
Tarvittava aikaisempi osaaminen

Enkelit I, päivät 1-2, Enkelimaailma, on oltava hyväksytysti käyty ennen tätä osiota.

Kurssin jälkeen

Tämän osion jälkeen voit halutessasi opiskella enkeliopettajaksi tai -parantajaksi.

Kurssista saa todistuksen, kun kaikki neljä päivää tai vastaavat etäkoulutukset on käyty hyväksytysti.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu.

Kultaisten aikojen yliopiston 2. taso (Adept)

Tämä taso sisältää vapaasti valittavia kursseja ja kurssikokonaisuuksia kaikille, jotka ovat suorittaneet 1. tasolta Askelmia mestaruuteen 1 -kurssin, ja muut mahdollisesti tarvittavat, tai joilla on vastaavat tiedot.

Kursseja voi käydä oman kiinnostuksen pohjalta vaikka hyppien aiheesta toiseen oman mestaruuden ja ylösnousemustien hyväksi, tai kurssien kautta voi rakentaa osaamispolkuaan  energiahoitajaksi, kanavoijaksi tai henkisen tien opettajaksi.