Kolmentoista kristallikallon vihkimykset, Rakkauden temppeli

11,00 

Rakkauden temppeli

Tämä tuote on vain 17.koulun jäsenille. Jäseneksi liitytään ostamalla 17.koulun jäsenyys.
Tuotetunnus (SKU): kristallikallot, Rakkauden temppeli Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Kolmentoista kristallikallon vihkimykset

Rakkauden temppeli

Kurssilla luot yhteyden Rakkauden temppelin kristallikalloon. Rakkauden temppeli on kuin tiivistelmä Kultaisen Atlantiksen ihanasta energiasta, ja sen kristallikallon kautta virtaa puhdasta, rajatonta kosmisen sydämen ja Lähteen rakkautta.

Muut temppelit

Auringon temppeli >>
Kuun temppeli >>
Parantamisen temppeli >>
Äänen temppeli >>
Yön temppeli >>
Totuuden temppeli >>
Viisauden ja tiedon temppeli >>
Eläinten temppeli >>
Luonnon temppeli >>
Meren temppeli >>
Ainoan todellisen valon temppeli >>
Poseidonin temppeli >>

Kultaisella Atlantiksella oli 12 isoa, koko Atlantista palvelevaa temppeliä. Kaikissa näissä oli omat isot kristallikallot, joihin kerättiin temppelin kaikki viisaus, tieto ja energia. Kahdentoista kristallikallon energia yhdistettiin Poseidonin temppelin ametistikalloon, joka oli äärimmäisen voimakas ja korkeavärähteinen. Kristallikallot vedettiin pois, kun Atlantis romahti. Nykyään värähtely on noussut niin paljon, että niihin voi kuitenkin olla energiatasolla yhteydessä.

Tässä kurssissa on 13 osaa, yksi kutakin kristallikalloa varten. Jokaisessa osassa saat yhteyden yhden temppelin kristallikalloon, ja lyhyen selostuksen temppelin toiminnasta sekä ehdotuksia, miten voi tuoda temppelin energiaa omaan elämääsi. Pääasia on kristallikalloaktivointi, jonka saat temppelin omalta kristallikallolta, joka tulee minun kristallikalloni kautta, energialähetyksenä. Tämä ei ole oikeastaan visualisaatio, vaan ennemminkin vihkimys tai aktivointi, joka avaa energiayhteyden, lataa valokoodeja ja -avaimia olemukseesi, aktivoi DNA:ta, avaa muistoja, taitoja ja tietoja, juuri siten ja sillä tasolla mihin olet valmis.

Käytäntö

Tarvitset oman kristallin tai kristallikallon. Mikä tahansa kristalli käy, pienikin. Kvartsit toimivat parhaiten, vuorikristalli, ruusukvartsi, ametisti jne. On hyvä puhdistaa kristalli ennen vihkimystä, jotta se on sitten heti valmiina käyttöön.

Vihkimyksen aikana keskityt oman kristallin tai kristallikallon kanssa ottamaan vastaan Kultaisen Atlantiksen kristallikallon lähettämän energian. Kristallisi tallentaa sen, joten voit tarvittaessa vahvistaa saamaasi energialähetystä myöhemminkin tai voit työskennellä kristallin kanssa muulla tavoin.

Tämä toimii vähän kuin universumiin ladattava energiahoito, mutta vihkimys/aktivointi toimii kuitenkin vähän toisella tavalla. Vihkimyksen vaikutus on yksilöllinen, ja eri temppelien energiat toimivat eri tavalla.

Voit ottaa vihkimyksistä koko sarjan tai vain sen, mikä kiinnostaa. Voit myös ottaa niitä missä järjestyksessä hyvänsä. Saat jokaisesta temppelistä oman videon, ja voit toistaa vihkimyksen/aktivoinnin, jos haluat. (Uusimme niitä kristallikalloni kanssa säännöllisesti, jotta energia on aina korkein mahdollinen.)

Jokainen vihkimys/aktivointi on erillisenä tuotteena, jotta voit ottaa juuri ne, mitkä kutsuvat sinua. Avoinna vain 17.koulun jäsenille.

Go to Top