Vuosi 2021

Paljon on ennusteltu, miten alkaneesta vuodesta tulee iloisempi, kevyempi, kaikin tavoin hienompi. Voipi hyvin olla.

Energia on muuttunut selkeästi jo nyt. Talvipäivänseisaus 21.12.2020 ja sitä edeltävät viikot heilauttivat meidät toiseen todellisuuteen, ja se todella tuntui. En itse odottanut niin hurjan voimakasta energiaa – tosin osansa voi olla sillä kristalligridillä, minkä kurssilaisia ja itseäni varten tein, energiaa tuli ankkuroitua ehkä normaalia enemmän. Oli se silti aika huikeaa, tuntuu että energiaa virtaa niin ettei se mahdu mihinkään ja tulvii yli äyräidensä.

Jouluna saimme Kristusvaloa virtanaan, ja hiljaisina hetkinä se oli myös huomattavissa. Huomasin itse joulun välipäivinä olevani aivan jossain muualla kuin tällä planeetalla omassa elämässä, epätodellinen, rauhallinen ja irrallaan olemisen tunne jatkui koko ajan. En saanut mitään aikaiseksi, vaikka olisi jo pitänyt töitä aloitella – toisaalta työtä se on sekin, että makasin sohvalla ja luin ja luin ja luin, kaikkea mikä on odottanut aikaa parempaa. Plus yhden amerikkalaisen markkinointi- ja myyntitunnelikirjan, kun halvalla sain, Hay Housen tarjouksesta 90 senttiä. Oli hintansa arvoinen:).

Täysikuu 30.12 oli taas yhdenlainen hyppäys, joka toi selkeän muutoksen. Nyt kun päästiin vuoteen 2021, on kuin olisimme uudessa maassa, ja kaikki olisi muuttunut. Vaikka muutos on vasta energiatasolla, sen voi aistia, jos sallii itselleen hetken aikaa. Mutta onko se iloa, keveyttä, parempaa ja korkeampaa? No, vähän riippuu, olisin sitä mieltä.

Astrologit (riippuen omasta värähtelytaajuudesta) puhuvat kapinoinnista, mellakoista ja kärjistyneestä vastakkainasettelusta, tai eteenpäin menosta, vapaudesta, uusista innovaatioista, uudenlaisesta, ihmisiä ja luontoa ja eläimiä arvostavasta elämäntavasta. Vesimiehen aika nostaa vapauden esiin vahvemmalla voimalla, sen olen ymmärtänyt ja tuntuu todelta. Olen kuitenkin sitä mieltä, että vapauden mukana tulee vastuu. Elämme henkisten lakien mukaisesti ihan riippumatta siitä ymmärtääkö sitä itse tai ei, ja sitä saa mitä tilaa, myös vesimiehen ajassa.

Numerologiassa vuosi on 5. Kursseilla usein yritän kertoa mitä käytännössä tarkoittaa, kun ihmisellä on joku numero vahvasti kartalla. Vitoset ovat niitä, jotka tukalina aikoina ottavat firman rahat ja painuvat kasinolle pelaamaan, varmana voitostaan… Sellainen vuosi on siis alkanut. No joo, viitonen on paljon muutakin. Se on vapautta, suvaitsevaisuutta, ja myös kehollisuutta siinä mielessä, että kehon kautta elämästä nauttiminen voi olla arvossaan, vaikka ruokana, juomana tai liikkumisena aina addiktioon asti. Viitonen on muutosta, ja se ilmenee joko rohkeana heittäytymisenä tai pelokkaana takertumisena. Mahdollisuuksia, vaihtelua, avautumista uudelle on näköpiirissä.

Kaikista ennusteluista ja mitä itse koen energiat, tulee kuva, että vuosi tuo kultaisen ajan energiaa. Samaa yhteisöllisyyttä, toisten ja planeetan huomioon ottamista, korkeamman värähtelyn tapaa elää kuin silloin ennen Kultaisella Atlantiksella. Se ei kuitenkaan tule itsestään. Olen sitä mieltä, että teemme valintaa joka hetki. Rakkauden ja pelon, sisäisen viisauden tai ulkoa tulevien ohjeiden, korkeamman värähtelyn tai entisen elämäntavan välillä. Aikomus on se, mikä luo helpompaa elämää ja automaattisia valintoja. Ainakin toistaiseksi olisi varmaan hyvä asettaa aikomus jokaisena aamuna: tänään kaikki sujuu kaikkien korkeimmaksi parhaaksi, tms.

Arkkienkeli Metatron, minkälainen vuosi 2021 tulee olemaan?

(Tulee kuva maapallosta, jossa on todella valoisia kohtia, jotka yhä laajenevat, ja kohtia, jotka ovat todella tummia.)

Vuoden värähtely on muuttuva, ja nopeasti muutettavissa. Näemme mestaruutenne edistyvän niin, että jokainen sananne, ajatuksenne ja tekonne sekä aikomus niiden takana luovat nopeammin. Se alkaa olla yhä ilmeisempää myös heille, ketkä eivät ole sitä halunneet ajatella. Käytät usein sanontaa sitä saa mitä tilaa, ja niin todella on. Kuitenkin kyse on sielun tilauksesta, vaikka se ilmenee persoonallisuuden inkarnoitumisen kautta.

Planeetan miljardien ihmisten sielut ovat havahtuneet kehitykseen, niidenkin, jotka eivät ole havainneet edistystä aiemmin. Se tuo tullessaan yhä voimistuvaa tahtoa muuttaa elämänsä sielun suunnitelmaan ja edistymiseen sopivaksi. Ihmisensä se voi ilmetä kasvavana voimana kohti oman näköistä elämää, omien valintojen toteutumista, tai pelkoon pohjautuvana muutoksen ja edistymisen vastustamisena. Jopa niiden, joita kutsut valotyöntekijöiksi, on helpompaa luovuttaa voimansa ulkopuolelle, eri teorioiden alaisiksi ja ohjaukseen, kuin aidosti kuunnella omaa viisauttaan. Potentiaalinne on kuitenkin hyvin suuri, ja tämän vuoden mahdollisuudet omalla tiellä edistymiseen ovat olemassa. Totuuden liekki on jokaisen saatavilla asioiden punnitsemiseen.

Koette energiamuutoksen yhä vahvemmin, ja monesti epämukava tai epämääräinen olo johtuu energiasta, jota ette tunnista, jota ette muista tai jota ette halua tunnistaa. Olette eläneet samaa elämää niin kauan, että muutos, jota olette kaivanneet ja odottaneet, tuntuu oudolta. Tunnistatte sen kuitenkin syvällä sisimmässänne, ja kaipuu edistyä, löytää ja oivaltaa, nähdä maailmankaikkeuden avautuvan edessänne, on vastustamaton voima, joka vie teitä eteenpäin.

Vuoden lopun energia riippuu hyvin paljon siitä, mitä teette nyt, mihin keskitytte ja mikä on aikomuksenne. Energia planeetalla ja omassa elämässänne ei ole jotain, mitä teille annetaan, vaan vaikutatte siihen joka hetki. Armo on kuitenkin todellinen voima, eikä vääriä valintoja tarvitse pelätä. Jokainen tulee onnistumaan.

Mihin suuntaat voimasi, ajatuksesi, aikomuksesi? Se on vastaus kysymykseesi.

Omaa uutta vuotta

Välipäivien pysähtyneisyys tai oikeastaan jo joulukuun puolivälistä asti olen huomannut, että asioiden tärkeysjärjestys on muuttunut. Näkökulma oikeastaan, ehkä sen voi niin sanoa. Samalla olen tajunnut asioita, mitä olen ihmetellyt, kun pitäisi mutta en tiedä mitä. No, nyt tiedän, mutta samalla on onneksi vähän armollisuutta pujahtanut asenteisiin eli aikaa on. Tekemistä löytyy, mutta kaiken ei tarvitse olla tänään valmiina, huomennakin riittää ja luultavasti maaliskuussakin ehtii vielä.

Fengshui sisustuksessa on toivottu kurssi, mutta kun ei tuo määräily – tee näin huolimatta omasta todellisuudestasi – vieläkään oikein onnistu, saa nähdä miten käy. Kun mietiskelin ja pyysin neuvoa omilta auttajilta mistä voisin tehdä kurssin, sain vastaukseksi pyhä geometria. Tuota… ehkä pitää vähän vielä miettiä.

Yksi juttu on videot, matkakertomukset, planeetan voimapaikkoihin liittyvät jutut, joita olen halunnut jo vuosia tehdä. Niitä on nyt aloiteltu muutamia, ja 17.koululaiset saavat niitä katseltavakseen. Toinen juttu mitä arkkienkeli Metatron on kehotellut jo pitkään, syksystä alkaen yhä vahvemmin, on Kultaisten aikojen yliopiston opettajakoulutukset. Se systeemi saa luvan liikahtaa nyt vauhdilla, ihan kohta. Ja ne kirjat… kaipaan kirjoittamista, vaikka tietysti teen kurssimateriaaleja koko ajan. Mutta ihka oikea kirja… nyt ne on saatava ulos tauon jälkeen. Katsotaan nyt mikä aihe ensin alkaa nousta esiin. Säteet, arkkienkeli Mikaelin jutut, Kuun temppelin sisarkunnan matkat vai jotain muuta. Arkkienkeli Metatronin numerologiakirjakin on odotellut, ja se olisi kyllä aika kiva. Numerologia Metatronin kanssa on mielenkiintoista….:).

Hyvää alkanutta vuotta! En toivota parempaa vuotta, sillä ylösnousemustiellämme ja matkalla kultaiseen aikaan 2020 oli vallan loistava, vaikkei se ehkä siltä tuntunut. En siis arvaa toivotella parempaa, ties mitä alkaisi ilmaantua… Toivon siis vuotta täynnä iloa, valoa, rakkautta ja hyvinvointia, helppoa ja pysyvää edistymistä omalla mestaruusmatkalla, ja sitä, mitä kunkin sydän halajaa. Tehdään tästä paras vuosi ikinä sitten Kultaisen Atlantiksen.

Liity sähköpostilistalle

Kun liityt uutiskirjeen tilaajiin, saat kerran kuussa juttua ajankohtaisista energioista, tietoa tulevista ja olevista kursseista ja joskus jotain muutakin pientä kivaa.

Liittyessäsi saat saman tien kaksi voimallista visualisaatiota arkkienkeli Mikaelin kanssa. Toisessa puhdistetaan pois esteitä varsinkin kurkkuchakrasta, ja toisessa tuetaan omaa mestaruustietä. Arkkienkeli Mikael on kanssasi ja tuo voimansa, viisautensa ja suojelunsa avuksesi.

Liity sähköpostilistalle tästä >>

2.1.2021|

Jätä kommentti

Otsikko

Go to Top