Askelmia mestaruuteen 2

Kultaisten aikojen yliopisto 2. taso

Matkallamme uuteen kultaiseen aikaan luomme myös oman elämämme kultaiseksi, korkeaan värähtelyyn, joka ilmenee käytännön elämässä valona, rakkautena, ilona, tyytyväisyytenä ja monenlaisena hyvinvointina. Olemme jokainen matkalla mestareiksi omassa elämässämme.

Planeetalle inkarnoituvat ovat kaikki sielun tasolla vähintään 7. ulottuvuudessa, tasolla, jolla värähtelevät monet enkelit, yksisarviset ja ylösnousseet mestarit. Tässä ajassa voimme maadoittaa yhä enemmän sielun energiaa omaan elämäämme ja ottaa käyttöön sielumme viisauden. Samalla intuitiomme ja selväaistimme vahvistuvat ja arkinen elämämme muuttuu monin tavoin, kun matalamman energian todellisuus jää taakse.

Askelmia mestaruuteen 2 on Kultaisten aikojen yliopiston 2. tason kurssi, ja edellyttää Askelmia mestaruuteen 1 –kurssin käymistä, tai vastaavia tietoja ja taitoja.

Tämä kurssi (kaikki 4 päivää) on pakollinen kaikille, jotka haluavat valmistua Kultaisten aikojen yliopiston opettajaksi, parantajaksi tai kanavoijaksi, sillä voidakseen olla hyvä opettaja, parantaja tai kanavoija, on pystyttävä pitämään oma energiansa korkeana ja tasapainoisena ja olemaan tukena myös asiakkailleen/kurssilaisilleen heidän omalla tiellään.

Kesto ja hinta

4 päivää (2+2 lähikoulutuspäivää)

Kurssi järjestetään yleensä kahtena kaksipäiväisenä viikonloppuna. Muutkin järjestelyt ovat mahdollisia, jos kiinnostusta riittää, esim. neljä yhden päivän koulutusta tai osa etänä, osa lähikoulutusta.

Yhden kurssipäivän hinta on 96 e, kaksipäiväinen kurssiosuus siis 192 e , sis. alvn, kurssimateriaalin (kumpaankin kahden päivän jaksoon saa oman materiaalin) ja kahvin/teen.

Askelmia mestaruuteen 2, päivät 1-2 – nyt etänä

Oma tasapainoinen energia

Elämme ihmeellisiä aikoja, juuri nyt, matkalla kohti uutta kultaista aikaa. Olemme uuden elämän, uuden maailman, uuden todellisuuden rakentamisvaiheessa.
Elämä maailmankaikkeudessa rakentuu henkisten lakien mukaisesti, ja niiden mukaisesti maailma ympärillämme, reaktiomme, kehomme ja tunteemme heijastavat uskomuksiamme. Kun ymmärrämme itseämme ja henkisten lakien todellisuutta, on mahdollista muuttaa kaikki, mitä haluaa ja siirtyä elämään pysyvästi korkeammassa värähtelyssä, ilossa, valossa, rakkaudessa ja hyvinvoinnissa.

Jokaisella on omanlaisensa sielun matka, ja ennen inkarnoitumista tänne olemme sielun tasolla valinneet synnyinolosuhteemme ja asioita planeetan ja itsen eri värähtelyjä varten. Olemme valmistautuneet tätä elämää varten aina Lemurialta ja Atlantikselta asti, ja nyt olemme vihdoin tilanteessa, jossa oma sielun tason mestaruus voi alkaa ilmetä aidosti ilman aiemmin tarvittuja egon malleja. On aika päivittää sielunsuunnitelma nykyiseen ja tulevaan korkeampaan värähtelyyn sopivaksi.

Kurssilla työskentelet oman sisäisen lapsesi, egosi, korkeamman itsesi ja sielusi kanssa. Annat anteeksi, otat vastaan ja välität armon energiaa ja vapautat itsesi kaikesta, mikä kuuluu alempiin värähtelyihin. Opit ymmärtämään sielusi valitsemia synnyinolosuhteitasi, kehojesi roolia, omia reaktioitasi ja sitä, miten olet tähän mennessä luonut elämääsi elääksesi alemman värähtelyn planeetalla.

Irtipäästäminen ja ymmärrys avaavat tien muutokseen, ja voit luoda elämääsi tästä eteenpäin perustuen yhä enemmän rakkauteen, valmistautuen tulevaan kultaiseen aikaan. Nostat sisäisen lapsesi kolmannen ulottuvuuden malleista ja reaktioista korkeamman värähtelyn iloiseksi, luovaksi sisäiseksi lapseksi, jonka maailmaan mahtuvat ihmeet ja taianomaisuus. Teet sovinnon egosi kanssa, ja ammennat voimaa sielustasi korkeampaa tietäsi varten.

Violettiliekin monet versiot, Atlantiksen Kultainen liekki ja Ylösnousemusliekki ovat työkaluja, joita käyttävät myös ylösnousseet mestarit ja valon enkelit. Työskentelet kurssilla näiden liekkien ja muiden mestaruuden työkalujen kanssa itsesi ja maailman hyväksi, ja käytännön harjoittelu auttaa löytämään itselle sopivat tavat työskentelyyn myös arjessa.

Saat kurssimateriaalin, jossa on tietoa, harjoituksia ja visualisaatioita kurssilla käsiteltävistä asioista, käytettäväksi myös myöhemmin. Apunasi ovat monet elementaalit, lohikäärmeet ja enkeliolennot ja joitakin ylösnousseita mestareita.

Kurssin sisältö

  • Sielun tarkoitus planeetalle tuloon – värähtelystä toiseen ja eteenpäin
  • Tulkitse maailmasi – mitä vedät puoleesi, mitä maailma heijastaa, ja miten tästä eteenpäin
  • Kehollisuus – kehojen tehtävät aiemmissa inkarnaatioissa ja tässä elämässä, muutos, joka on jo täällä
  • Elämän luominen, uskomukset ja henkiset lait, tunnista, ymmärrä, päästä irti ja anna värähtelyn nousta luodaksesi kultaisen elämän ja kultaisen ajan
  • Liekit mestaruuden matkan avuksi, Violettiliekin versiot, Atlantiksen Kultainen liekki, Ylösnousemusliekki

Etukäteistiedot ja osaaminen

Kultaisten aikojen yliopiston Askelmia mestaruuteen 1 –kurssi tai vastaavat tiedot ja taidot

Jos ajattelet, että et tarvitse Askelmia mestaruuteen 1 –kurssia, koska asiat ovat jo tuttuja ja osaat sen kaiken, ota yhteyttä masteropettajaan, ulla@seitsemastoista.com. Huomaa, että yliopiston kurssit vaativat tiettyjen asioiden osaamista, joten voi olla, että vaikka sinulla on paljon tietoa henkiseltä tieltä, yliopiston koulutuksien vuoksi voit kuitenkin tarvita vielä päivitystä osaamiseesi.

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu 17.kaupassa >> , jonka jälkeen kurssi on heti aloitettavissa

Askelmia mestaruuteen 2, päivät 3-4 – nyt etänä

Matkalla mestariksi

Planeetan ja ihmiskunnan kohonneiden energioiden vuoksi jokaisella on nyt mahdollisuus nostaa värähtelyään todella korkealle. Korkea värähtely tarkoittaa käytännössä elämää, jossa on runsain mitoin iloa, valoa, rakkautta, terveyttä, runsautta, tyydytystä tuovaa työtä tai harrastusta, läheisiä, rakastavia ihmissuhteita ja monia muita ihania asioita. Se mahdollistaa selkeän, avoimen työskentelyn valon auttajien kanssa, ja omien muinaisten kultaisten aikojen taitojen ja viisauden käyttöön ottamisen, nopean, tehokkaan ilmentämisen ja lempeämmän karmapalautteen.

Askelmia mestaruuteen 1 –kurssi antaa tiedot ja taidot pitää huolta omasta energiatasapainosta. Askelmia mestaruuteen 2 –kurssin ensimmäiset 2 päivää antavat työkalut ja taidot siirtyä värähtelyssä korkeammalle ja elää ja luoda elämäänsä tietoisesti ilman matalampien energioiden malleja ja uskomuksia. Nämä AM 2-kurssin kaksi viimeistä päivää vievät matkaa eteenpäin, tuoden elämään mestaruuden käytäntöä.

Mitä korkeammalle oma värähtely nousee, sitä enemmän voimme käyttää energiaa ja energiatason työkaluja. Oma ilmentämiskykymme ja vaikutuksemme ympärillämme olevaan maailmaan voimistuu huomattavasti. Samalla olemme suuremmassa vastuussa omasta energiastamme, siitä, että keskitymme rakkauteen ja valoon ja aikomuksemme ja tekomme ovat aina kaiken kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Kurssilla saat harjoitusta ja kokemusta korkeavärähteisten energioiden kanssa työskentelyyn, otat käyttöön omat mestarin työkalusi ja päivittäisiä tapoja, joilla tuet energiaasi pysymään vakaana ja korkeavärähteisenä kaikissa tilanteissa ja kaikkialla. Työskentelet arkkienkeli Metatronin ja muiden enkeliolentojen kanssa ja ylösnoussut mestari Serapis Bey ja Saturnuksen lohikäärmeet sekä muut valon auttajat ovat kanssasi kurssilla, ja sen jälkeenkin. Opit korkeampaa luomistyöskentelyä itsesi ja planeetan hyväksi, ja Elohim, Alkulähteen luomistyön valo-olennot, auttavat sinua pitämään yllä visioita uutta kultaista aikaa varten ja luomaan sitä todellisuuteen.

Kurssin sisältö

  • Tasapainon saavuttaminen ja ylläpito – maskuliininen, feminiininen, kehojen tasapaino, maadoittumisen kautta tapahtuva värähtelyn nostaminen, värähtelyn nosto ja sen seuraukset
  • Elinympäristön energiatasapaino – kaikki on energiaa
  • Henkinen kurinalaisuus – kaikki vaikuttaa kaikkeen, eli oman rytmin ja tapojen luominen Metatronin, Serapis Beyn ja Saturnuksen lohikäärmeiden kanssa
  • Korkeiden energioiden käyttö, maadoittaminen ja kehollistaminen, valitse valosi – platinasäde, valkoinen valo, kultainen säde, hopeasäde
  • Elämä ja luominen matkalla kohti uutta kultaista aikaa – aikomus, odotukset, uudet uskomukset, visiot, tietoinen luomistyöskentely, Elohim

Etukäteistiedot ja osaaminen

Kultaisten aikojen yliopiston Askelmia mestaruuteen 1 –kurssi tai vastaavat tiedot ja taidot sekä Askelmia mestaruuteen 2 –kurssin kaksi ensimmäistä päivää.

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu 17.kaupassa >>

Kultaisten aikojen yliopiston 2. taso (Adept)

Tämä taso sisältää vapaasti valittavia kursseja ja kurssikokonaisuuksia kaikille, jotka ovat suorittaneet 1. tasolta Askelmia mestaruuteen 1 -kurssin, ja muut mahdollisesti tarvittavat, tai joilla on vastaavat tiedot.

Kursseja voi käydä oman kiinnostuksen pohjalta vaikka hyppien aiheesta toiseen oman mestaruuden ja ylösnousemustien hyväksi, tai kurssien kautta voi rakentaa osaamispolkuaan  energiahoitajaksi, kanavoijaksi tai henkisen tien opettajaksi.