Kultainen Atlantis

Kultaisten aikojen yliopisto 2.taso

Ihana Kultainen Atlantis on se malli ja perusta, jolle rakennamme uuden kultaisen ajan. Rakkauteen perustuva sopusointuinen yhteiskunta, ihmisten korkean värähtelyn mahdollistamat lahjat, lempeät parannusmenetelmät, huikea kristalliteknologia, sopusointu, hyvinvointi, rakkaus ja runsaus ovat kaikki jo tulossa hiljalleen takaisin. Kaikki Kultaisen Atlantiksen viisaus, tiedot ja taidot ovat odottaneet, että planeetan ja ihmisten värähtely nousee, ja nyt olemme vihdoin valmiita ottamaan ne käyttöön laajamittaisesti.

Tällä kurssilla saat tietoa Kultaisesta Atlantiksesta ja koko Atlantiksen ajasta. Muistat tai opit monia työskentelytapoja kultaiselta ajalta, kuten telepatiaa, psykometriaa, kristallityöskentelyä ja selväaistien vahvistamista. Kurssilla avaat myös yhteytesi Kultaisen Atlantiksen enkeleihin ja lohikäärmeisiin, jotka tulevat osaksi valon auttajiesi tiimiä ja valvovat ja auttavat omien lahjojesi puhkeamista ja käyttämistä kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Jokaisella aikuisella ihmisellä on sidos tuohon aikaan, ja kannamme sen muistoja syvällä DNA:ssamme. Atlantiksen romahtamisen muisto vaikuttaa planeetanlaajuisesti, ja tapahtuma on voinut jättää piileviä pelkoja tai epävarmuutta, jotka estävät uuden kultaisen ajan rakentamista tai edistymistä omalla henkisellä tiellä. Kun kurssin aikana vapaudut vanhasta traumasta, voit vapaasti ja turvallisesti nostaa omaa värähtelyäsi ja herättää käyttöösi muinaiset kykysi, taitosi ja viisautesi.

Kesto ja hinta

4 päivää (2+2 lähikoulutuspäivää)

Kurssi järjestetään yleensä kahtena kaksipäiväisenä viikonloppuna. Muutkin järjestelyt ovat mahdollisia, jos kiinnostusta riittää, esim. neljä yhden päivän koulutusta.

Yhden kurssipäivän hinta on 96 e, kaksipäiväinen kurssiosuus siis 192 e , sis. alvn, kurssimateriaalin (kumpaankin kahden päivän jaksoon saa oman materiaalin) ja kahvin/teen.

Kultainen Atlantis päivät 1-2

Saat tietoa Kultaisesta Atlantiksesta ja omasta roolistasi silloin sekä tulevan kultaisen ajan rakentamisessa. Kultaisen Atlantiksen enkelit ja lohikäärmeet siirtyvät omaan valonauttajien tiimiisi, ja tutustut ylipappeihin ja –papittariin, joiden kanssa voit työskennellä tästä eteenpäin ottaaksesi käyttöösi kaiken osaamisesi ja viisauden kultaiselta ajalta.

Kurssilla tehdään paljon käytännön harjoituksia ja voimakkaita visualisaatioita. Jokainen puhdistaa pois esteet ja pelot, jotka ovat vaikuttaneet planeetanlaajuisesti jollain tasolla kaikkiin, ja solmii pysyvän, puhtaan yhteyden kultaisen ajan energiaan. Käymme temppeleissä ja seremonioissa, jotka herättävät muistot ja kultaisen ajan rakkauden ja onnellisuuden vedettäväksi nykyisyyteen.

Kurssin sisältö

 • Atlantiksen kokeilu, sen tarkoitus ja perintö, oma yhteytesi Atlantikseen
 • Vapautuminen Atlantiksen romahtamisen mahdollisesti aiheuttamista henkilökohtaisista esteistä ja peloista ja planeetanlaajuisesti vaikuttavasta traumasta
 • Kultainen Atlantis, tietoa ja ymmärrystä ajasta, yhteiskunnasta ja ihmisten elämästä ja taidoista sekä kultaisen ajan mahdollisuuksista, jotka ovat nousemassa nyt esiin
 • Kultaisen Atlantiksen enkelit ja lohikäärmeet
 • Ylipapit ja –papittaret, Galaksienvälinen neuvosto ja muut auttajat
 • Temppelit ja niiden energia kultaisena aikana ja miten käyttää sitä nyt
 • Kristalliteknologia
 • Henkilökohtaiset taidot ja osaaminen, telepatia, psykometria, kristallien kanssa työskentely, intuition ja selväaistien vahvistaminen
 • Kultaisen ajan perintö, miten pitää energia korkeana jatkuvasti ja antaa sen nousta yhä enemmän

Tarvittava aikaisempi osaaminen

Kurssi on Kultaisten aikojen yliopiston 2. tason kurssi, ja edellyttää Askelmia mestaruuteen 1 –kurssin käymistä. On myös suositeltavaa, että Chakrat 1 –kurssi on käyty ennen kurssia tai viimeistään ennen Kultaisen Atlantiksen kahta viimeistä päivää.

Ilmoittautuminen

Kun kurssipäivät on päätetty, kurssille voi ilmoittautua 17.kaupassa.

Kultainen Atlantis-koulutuksia järjestävät myös muut opettajat

Kristiina Pihlajamäki, vihreatuli@gmail.com, 050 463 1528
Katja Tuominen (opiskelu vielä vähän kesken), katja@lumikristalli.fi, 040 938 4450

Kultainen Atlantis päivät 3-4

Kurssilla tuodaan Kultaisen Atlantiksen energia tähän päivään rakentamalla ylipappien ja –papittarien kanssa energiatasolla uudelleen joitakin mahtavista temppeleistä ja työskentelemällä niissä. Monet käytännölliset harjoitukset auttavat tuomaan piileviä taitoja ja tietoja vahvemmin nykyiseen elämään, oman elämän hyödyksi ja uuden kultaisen ajan rakentamiseksi. Työskentelemme kristallien kanssa ja teemme voimakkaita visualisaatioita yhdessä ylipappien ja –papittarien sekä Kultaisen Atlantiksen enkelien ja lohikäärmeiden kanssa.

Kurssin sisältö

 • Kultaisen Atlantiksen temppelit ja niiden energian hyödyntäminen nykyään, jatkoa ensimmäisiin kahteen päivään
 • Rakkauden temppeli ja rakkauden energian ja temppelin taitojen käyttö
 • Eläinten temppeli ja eläinten kanssa kommunikointi
 • Kristallien kanssa työskentely oman värähtelyn hyväksi
 • Luonnon temppeli, luonnon ja puiden kanssa kommunikointi ja työskentely
 • Äänen temppeli, äänen voima ja mahdollisuudet, kurkkuchakran avaaminen kultaisen ajan ja kultaisen säteen värähtelyyn
 • Viisauden temppeli, oma mestaruus, planeetan ja maailmankaikkeuden viisauden omaksuminen ja ymmärtäminen

Tarvittava aikaisempi osaaminen

Kultainen Atlantis -kurssin päivät 1-2 on oltava käyty ennen tätä osiota.

Tämän kurssin jälkeen voit halutessasi opiskella Kultaisen Atlantiksen opettajaksi tai parantajaksi.

Kaikki neljä Kultainen Atlantis -päivää käytyään kurssista saa todistuksen.

Kultaisten aikojen yliopiston 2. taso (Adept)

Tämä taso sisältää vapaasti valittavia kursseja ja kurssikokonaisuuksia kaikille, jotka ovat suorittaneet 1. tasolta Askelmia mestaruuteen 1 -kurssin, ja muut mahdollisesti tarvittavat, tai joilla on vastaavat tiedot.

Kursseja voi käydä oman kiinnostuksen pohjalta vaikka hyppien aiheesta toiseen oman mestaruuden ja ylösnousemustien hyväksi, tai kurssien kautta voi rakentaa osaamispolkuaan  energiahoitajaksi, kanavoijaksi tai henkisen tien opettajaksi.