Yksisarviset

Kultaisten aikojen yliopisto 2 taso

Kultaisten aikojen yliopiston Yksisarviset -koulutus on kaksipäiväinen koulutus (tai vastaava etänä), joka syventää yhteyttä yksisarvisiin ja antaa tehokkaita ja korkeavärähteisiä tapoja työskennellä niiden kanssa oman valaistumisen ja planeetan hyväksi.

Yksisarviset-koulutus, 2 päivää

Yksisarviset ovat puhdasta valkoista valoa, jonka voimme aistia valkoisten hevosten muodossa tai muulla tavoin. Yksisarvisten energia on puhtainta valoa, puhdasta rajatonta rakkautta ja armoa. Yksisarviset voivat madaltaa värähtelyään jonkun verran, mutta ne eivät pääse kaikkialle tai kaikkien luo, jos energia on matala. Ne työskentelevät korkeissa värähtelyissä, oman sielumme ja monadimme tasolla, ja koulutuksessa ne auttavat meitä mm. näiden energioiden kanssa.

Voit käyttää kurssilla oppimiasi ja vahvistamiasi taitoja ja yhteyksiä yksisarvisiin itsesi ja läheistesi sekä koko planeetan hyväksi. Oma muuttunut värähtelysi ja vahvistunut sielunenergiasi vaikuttavat automaattisesti kaikkien hyväksi. Saat kurssilla paljon työkaluja, joita voit käyttää haluamallasi tavalla, kuten edistymiseen omalla valaistumis- ja mestaruustiellä, tuomaan hyvinvointia itsellesi tai läheisillesi, auttamaan planeetta uuteen kultaiseen aikaan tai tuomaan iloa ja kepeyttä elämääsi.

Kurssin suorittaminen, kesto ja hinta

Kurssin voi käydä lähikoulutuksena tai etäkurssina, sisältö molemmissa on sama.

Etäkoulutuksessa kurssiin kuuluu kirjallinen lopputehtävä, jossa kerrot siitä, miten kurssi osaltasi meni, ja omasta työskentelystäsi yksisarvisten kanssa. Kurssista saa todistuksen, kun lopputehtävä on suoritettu hyväksytysti.

Lähikoulutuksessa edistyminen huomioidaan kurssin kuluessa, ja kurssista saa todistuksen.

Kurssin kesto lähikoulutuksessa on 2 päivää, etäkoulutuksena kurssia voi käydä omaan tahtiin.

Yhden kurssipäivän hinta on 96 e, kaksipäiväinen kurssiosio siis 192 e , sis. alvn, laajan kurssimateriaalin ja kahvin/teen.

Etäkoulutuksena sisältö ja hinta on sama kuin kahden päivän koulutuksen, 192 e, sisältäen tulostettavan manuaalin pdf-muodossa, 1+6 videoluentoa ja monia visualisaatioita videoissa sekä erillisinä mp3-tiedostoina, useita harjoituksia, tarvittaessa henkilökohtaista opastusta sekä palautteen kirjallisesta tehtävästä.

Kurssin sisältö
  • Yksisarvisten energian ilmeneminen eri värähtelyissä
  • Yksisarvisten maailma ja Lyyran tähtiportti
  • Yksisarvisten tuominen omaan elämään ja planeetalle, erilaisia tapoja
  • Yksisarvisten yhteistyö valonauttajien ja energioiden kanssa, liittyminen heihin
  • Sielun energia ja sielutason parantuminen
  • Valokeho ja sen vahvistaminen ja värähtelyn nosto
  • Parantaminen yksisarvisten kanssa
  • Unohduksen verhot ja niiden poistaminen
  • Sielusi korkein tehtävä ja sen toteuttaminen
  • Valaistuminen
Tarvittava aikaisempi osaaminen

Yksisarviset on Kultaisten aikojen yliopiston 2. tason kurssi, ja edellyttää Askelmia mestaruuteen 1 –kurssin käymistä. Jos koet, että AM1-kurssin asiat ovat hallussa, ota yhteyttä sähköpostilla, ulla@seitsemastoista.com, niin masteropettaja tarkistaa asian.

Lisäksi kurssilla on oltava suoritettu Yksisarviset, perusteet tai oltava vastaavat tiedot ja kokemus. Jos ajattelet, että yksisarviset ovat jo hyvin tuttuja ja osaat perusjutut ja ehkä enemmänkin etkä tarvitse kurssia, ota yhteyttä.

Kurssin jälkeen

Kurssista saa todistuksen, kun kaksipäiväinen koulutus tai vastaava etäkoulutus on käyty hyväksytysti.

Tämän osion jälkeen voit halutessasi opiskella yksisarvisopettajaksi tai -parantajaksi, tai jatkaa muihin Kultaisten aikojen yliopiston koulutuksiin.

Aika ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu 17.kaupassa.

Lähikoulutus on 17-18.9 Lahdessa (kurssipaikka on keskustassa)

Etäkoulutuksena kurssi on aloitettavissa viimeistään 1.9.22

Kultaisten aikojen yliopiston 2. taso (Adept)

Tämä taso sisältää vapaasti valittavia kursseja ja kurssikokonaisuuksia kaikille, jotka ovat suorittaneet 1. tasolta Askelmia mestaruuteen 1 -kurssin, ja muut mahdollisesti tarvittavat, tai joilla on vastaavat tiedot.

Kursseja voi käydä oman kiinnostuksen pohjalta vaikka hyppien aiheesta toiseen oman mestaruuden ja ylösnousemustien hyväksi, tai kurssien kautta voi rakentaa osaamispolkuaan  energiahoitajaksi, kanavoijaksi tai henkisen tien opettajaksi.