Kursseja kristallien, Kultaisen Atlantiksen energian ja arkkienkeleiden kanssa

Tunnin mittaiset etäkurssit toteutetaan Zoomilla. Kaikki kurssit myös nauhoitetaan, kurssin voi siis hankkia myöhemminkin. Jokainen livekurssille osallistuja saa nauhoituksen automaattisesti.

Jokainen kurssi on oma kokonaisuutensa, joten osallistua voi juuri niihin, mitkä kiinnostavat. Kaikilla kursseilla ei tarvita omia kristalleja, se lukee kurssikuvauksessa.

Kurseille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu. Zoom-linkki ja ohjeet tulevat sähköpostiin päivää tai paria ennen kurssin alkua.

Preseli blue stone ja sielunmatka

Stonehengen sisemmät kivet ovat Preseli blue stone -kiveä. Sitä kutsutaan myös nimellä Stonehenge blue stone. Nimi Preseli tulee kiven alkuperästä, sitä saadaan ainoastaan Preseli-vuoristosta Walesista. Preseli blue stone on voimakas kivi, jolla on vahva yhteys muinaisiin kulttuureihin, ja se avaa ihmiselle hänen omien menneiden elämiensä aarrearkun. Kivellä on vahva yhteys myös ylösnousseeseen mestariin Merliniin, joka on suuri alkemisti, luonnon, elementtien ja taian osaaja sekä itseensä lady Gaiaan. Preseli blue stone tuo muutosta, uusia mahdollisuuksia, keskusauringon ja kuun voiman ja nostaa esiin omaa potentiaalia.

Kurssilla käytämme Preseli blue stone -kristallin voimaa katkaistaksemme ne karmalliset mallit, joita elämässä ehkä vielä on, tai joihin kuvittelemme olevamme edelleen sidottuja, ja teemme saman vähän laajemminkin, palvelutyönä kaikkia varten. Avaamme kristallin ja Merlinin avulla oman sielunmatkamme aarteita ja saamme Merliniltä apua niiden käyttöönottoon, sillä nyt on aika.

Lady Gaia on kutsunut henkilökohtaisesti tänne jokaisen, joka planeetalla on, ja kurssin aikana hän tuo rakkautensa ja valonsa avuksi, että uskaltaudumme elämään täydellisesti täällä, toteuttaen sielunsuunnitelmaamme, loistaen omaa valoamme ja nauttimaan fyysisestä inkarnaatiosta kauniilla planeetalla. Käytämme hyväksi myös Preseli blue stone -kiven yhteyttä Stonehengeen ja sen yhteyteen kuun ja auringon sykleihin.

Huomaa, että tämä on hyvin voimakkaasti vaikuttava kurssi, joka kutsuu elämään omaa mestaruuttaan myös arjessa ja konkreettisesti. Preseli blue stone -kiven esiin nostama ymmärrys omasta sielunmatkasta ja mestaruudesta auttaa ymmärtämään vastuun ja vapauden ykseyttä ja omaa roolia oman elämänsä luojana.

Jos sinulla on oma Preseli blue stone, ota se kurssille mukaan. Et kuitenkaan tarvitse mitään kristallia, käytämme kiveä energiatasolla joka tapauksessa. Voit ottaa mukaan myös vuorikristallin tai sitriinin, ne toimivat tämän energian kanssa. myös.

Aika: zoomtapahtuma on pidetty, mutta voit hankkia siitä nauhoituksen. Energia oli mahtava kurssilla, mutta toimii myös nauhoituksessa yhtä hyvin. Video on katsottavissa heti, kun olet ostanut kurssin. Saat lisäksi pdf:n, jossa on tietoa aiheesta.
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e
Osta kurssi >>

Selestiitti ja valon enkelit

Selestiittiä sanotaan usein enkelikiveksi, sillä se avaa yhteyden valon enkeleihin ja korkeisiin värähtelyihin lempeästi, jokaiselle sopivalla tavalla. Selestiitti herättelee hellävaraisesti aistimaan oman suojelusenkelimme ja kommunikoimaan hänen kanssaan, ja auttaa kaikissa enkeliyhteyksissä. Selestiitti tuo myös parannusta ja puhdistusta sekä tyyneyttä ja luottamusta maailmankaikkeuteen.

Kurssilla käytämme selestiitin voimaa vahvistaaksemme yhteyttä omaan enkeliimme, joka on vierellämme joka hetki, elämästä toiseen. Oma suojelusenkelimme on mahtavan voimakas valo-olento, joka voi auttaa kaikessa, mitä elämässä tapahtuu, ja hän on aina tukenamme. Nykyään enkelimme voi tuoda energiaansa tähän maailmaan yhä enemmän, koska värähtely on niin paljon korkeampi kuin ennen.

Selestiitti auttaa yhteyteen myös muiden enkeliolentojen kanssa. Arkkienkelien energia on niin laajaa ja korkeavärähteistä, että voimme yleensä aistia siitä vain pienen osan. Selestiitti kohottaa ja puhdistaa värähtelyä, niin että myös mahtavat arkkienkeli voivat astua lähemmäs, ja kurssilla vähintään yksi arkkienkeleistä on kanssasi.

Selestiitti yhdistää myös Plejadeihin ja sen lempeään, rajattomalla rakkaudella parantavaan energiaan. Plejadien enkelit ja lohikäärmeet avaavat tien tähtiin selestiitin avulla, ja oma enkelimme auttaa saamaan Plejadeilta juuri sitä energiaa, mikä tässä ajassa on tarpeen.

Käytämme kurssilla selestiittiä energiatasolla. Jos sinulla on oma selestiitti, voit ottaa sen mukaan, mutta et tarvitse mitään kristallia.

Aika: zoomtapahtuma on pidetty, mutta voit hankkia siitä nauhoituksen. Video on katsottavissa heti, kun olet ostanut kurssin. Saat lisäksi pdf:n, jossa on tietoa aiheista.
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e
Osta kurssi >>

AmetistivaloAmetistivalon aika

Ihana ametisti on moniulotteinen kristalli, joka voi auttaa monissa asioissa. Se puhdistaa, kohottaa ja muuntaa energiaa, vapauttaa riippuvuuksista, tuo iloa ja kiitollisuutta, parantaa monilla tasoilla, irrottaa vanhasta, avaa selväaisteja ja yhdistää korkeisiin värähtelyihin. Ametisti on myös konkreettinen muoto Violettiliekin ja arkkienkeli Zadkielin ja lady Amethystin energiasta.

Kurssilla käytämme ametistin voimaa energiana ja säteenä tuomaan vapautusta menneestä, irrottamaan kollektiivisesta energiasta ja ahdistuksesta ja siirtämään jokaisen osallistujan elämässään eteenpäin juuri niin kuin on parasta. Arkkienkeli Zadkiel ja lady Amethyst ovat kanssamme, samoin kuin Violettiliekin enkelit ja lohikäärmeet.

Ametistivalossa ylösnoussut mestari Saint Germain auttaa meitä ymmärtämään henkisiä lakeja, jotka vallitsevat tässä universumissa ja jokaisen elämässä. Hän auttaa myös avautumaan taianomaisuudelle ja ihmeille, jotka ovat mahdollisia jokaiselle. Palvelutyönä, itseämme ja muita varten, työskentelemme Saint Germainin, arkkienkeli Zakdielin, yksisarvisten ja kosmisen ametistin kanssa, jotta pääsisimme kaikki nopeammin ja helpommin korkeavärähteisempään, iloisempaan elämään.

Käytämme kurssilla ametistia energiana ja säteenä. Jos sinulla on oma ametisti, ota se mukaan kurssille, mutta et tarvitse välttämättä mitään kristallia.

Aika: zoomtapahtuma on pidetty, mutta voit hankkia siitä nauhoituksen. Kurssi on yhtä energinen myös nauhoituksena. Video on katsottavissa heti, kun olet ostanut kurssin.  Saat lisäksi pdf:n, jossa on tietoa ametistista ja siihen liittyvistä valo-olennoista.
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e
Osta kurssi >>

Kultaisen Atlantiksen ruusukvartsit

Ruusukvartsi on ihana kristalli, joka säteilee puhdasta, rajatonta rakkautta, parantaa sydämen haavat, lohduttaa, tuo monen tasoista parannusta kaikille kehoille, ja avaa yhteyden Kosmiseen sydämeen.

Kultaisella Atlantiksella kristalleja oli kaikkialla. Suurin osa oli kirkasta vuorikristallia, mutta muitakin lajeja käytettiin jonkin verran. Yksi yleisimmistä oli korkeavärähteinen ruusukvartsi. Sitä oli mm. Rakkauden temppelin rakenteissa, ja temppelin kristallikallo, kaiken tiedon ja viisauden tallentaja, oli ruusukvartsia.

Tällä kurssilla työskentelemme ruusukvartsin energian kanssa yhdessä arkkienkeli Samuelin ja Kultaisen Atlantiksen Rakkauden temppelin papittarien kanssa.

Aktivoimme ruusukvartsin energiatasolla tuomaan puhdistusta ja parannusta sinne, missä tarvitaan. Lisäämme rajatonta, puhdasta rakkautta, joka hälventää automaattisesti alempia värähtelyjä koko olemuksesta. Vierailemme visualisaatiossa uskomattoman kauniissa, rakkaudellisessa ja korkeavärähteisessä Rakkauden temppelissä ja tapaamme ylipapittaren, joka voi myöntää hetken tapaamisen ruusukvartsikallon kanssa.

Jos sinulla on ruusukvartsi tai vuorikristalli, voit samalla kurssin aikana yhdistää sen Kultaisen Atlantiksen Rakkauden temppelin ruusukvartsikristallikallon energiaan. Jos sinulla ei ole kristalleja, voit olla yhteydessä energiaan muutenkin, saat tähän ohjeet.

Aika: zoomtapahtuma on pidetty, mutta voit hankkia siitä nauhoituksen. Energia toimii myös nauhoituksessa yhtä hyvin. Video on katsottavissa heti, kun olet ostanut kurssin. Saat lisäksi pdf:n, jossa on hieman tietoa ruusukvartsista ja Rakkauden temppelistä sekä ohjeet miten käyttää kristalleja energiatasolla.
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e
Osta kurssi >>

Lemurian kristallitLemurian kristallit

Lemuria oli kultainen aika ennen Atlantista. Lemurialaiset rakastivat tätä planeettaa ja sen luontoa ja toivat parannusta kaikkialle, mihin kohdistivat voimakkaan energiansa. Lemurialaiset jättivät meille perinnön juuri tätä aikaa varten: kristallit, joihin he kanavoivat energiaa Lähteestä ja maailmankaikkeuden puhtaista, korkeista energioista. Nämä kristallit on tarkoitettu käytettäväksi juuri nyt, kun olemme aloittaneet matkamme kohti uutta kultaista aikaa ja maailmamme on muuttumassa.

Kurssilla saat tietoa Lemuriasta ja Lemurian kristalleista. Aktivoimme maan sisällä olevia kristalleja ja parannamme niillä maailmaa sekä pyydämme kristalliparannusta myös itsellemme.

Lemurian kristalleilla on oma tietoisuus, ja ne ohjaavat itse energian sinne, missä sitä tarvitaan. Niiden voima on niin valtava, että ne voivat parantaa planeettoja, joten ihmiset eivät ole aiemmin juuri hyötyneet siitä, energia on ollut niin paljon meidän vastaanottokykymme yläpuolella. Nyt, kun planeetan energia on jo noussut paljon ja jokaisen oma värähtely on korkeampi, voimme saada Lemurian kristallien energiaa myös itsellemme enemmän.

Jos sinulla on oma Lemurian kristalli, voit työskennellä sen kanssa, mutta se ei ole välttämätöntä. Kaikki voivat käyttää maan uumenissa olevien kristallien voimaa.

Aika: zoomtapahtuma on pidetty, mutta voit hankkia siitä nauhoituksen. Energia toimii myös nauhoituksessa yhtä hyvin, ja Lemurian kristallit ovat aivan yhtä mahtavia. Video on katsottavissa heti, kun olet ostanut kurssin. Saat lisäksi pdf:n, jossa on tietoa Lemuriasta ja Lemurian kristalleista.
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e
Osta kurssi >>

ArcturusKristalliparannus arcturuslaisten kanssa

Arcturus on meitä korkeammalla värähtelevä planeetta, läheinen naapurimme maailmankaikkeudessa. Arcturuslaiset ovat tunnettuja mahtavasta teknologiastaan ja avustaan kaikille valon puolella oleville. Monet ylösnousseet mestarit työskentelevät arcturuslaisten kanssa.

Tällä kurssilla käytämme arcturuslaisten ihanaa nestemäisen kristallin teknologiaa. Se toimii energiatasolla puhdistaen ja kohottaen värähtelyä, virraten meridiaaneissa ja soluissa, uudistaen ja tuoden kehoihin ja energiakenttiin tasapainoa ja hyvinvointia.

Aika: zoomtapahtuma on pidetty, mutta voit hankkia siitä nauhoituksen. Video on katsottavissa heti, kun olet ostanut kurssin. Saat lisäksi pdf:n, jossa on tietoa arcturuslaisista ja heidän avustaan. Zoomissa on mukana hoitoja ihanalla nestemäisellä kristallilla.
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e
Osta kurssi >>

KristallikalloKristallikallot 1 ja 2

Kristallikallot ovat hyvin erityisiä kristalleja. Kristallit ovat tietoisia olentoja, jotka valitsevat aina muotonsa, ja kristallikallojen tietoisuus on erityinen. Jokainen kallo on yhdistelmä kristallin energiaa, sen tietoisuuden energiaa, johon se on yhdistynyt, esimerkiksi tietty arkkienkeli, sekä kristallikallojen omaa yhteistä tietoisuutta. Kristallikallot eivät ole vain kivimuodostelmia, jotka omistamme, vaan jokainen, jolla on kristallikallo, on ennemminkin kristallikallon vartija, huolehtija, jolle on uskottu kunniatehtävä. Ei ole väliä onko kallo ostettu, saatu tai löydetty, jokainen kristallikallo on juuri oikean ihmisen luona juuri oikeaan aikaan, ja saattaa siirtyä eteenpäin, kun aika on.

Kultaisella Atlantiksella oli 13 mahtavaa kristallikalloa, 12 yhteydessä eri heimoihin ja yksi mestarikallo, joka kokosi kaikkien muiden informaation ja energian koko Kultaista Atlantista varten. Kristallikallot olivat tietoisia olentoja, jotka säilyttivät tietoa ja viisautta Kultaiselta Atlantikselta, opettivat, pitivät yllä energiaa ja vaikuttivat kultaisen ajan elämään monin tavoin. Kurssilla otamme yhteyden Kultaisen Atlantiksen kristallikallokonklaaviin, 12 + 1 mestarikallon energiaa ja yhdistämme oman kristallikallomme niiden yhteisenergiaan.

Kristallikallot 1

Perusteita kristallikalloista, niiden historiasta ja työskentelystä niiden kanssa. Jos sinulla ei ole kristallikalloa tai et ole juurikaan työskennellyt omasi kanssa, tämä kurssi sopii hyvin. Sinulla on hyvä olla joko kristallikallo tai vuorikristalli (koolla ei ole väliä).

Teemme harjoituksia kristallikallon kanssa. Käytät joko omaasi tai jos sellaista ei ole, voit yhdistää myös tavallisen kristallin minun kristallikalloni energiaan ja työskennellä sen kanssa (saat tähän ohjeet).  Harjoituksien avulla vahvistat työskentely-yhteyttäsi kristallikallon kanssa ja saat syvempää ymmärrystä sen tehtävästä ja ehkä myös siitä, miksi kristallikallo tuli luoksesi.

Visualisaatiossa otat vastaan kristallikallon kanavoimaa energiaa juuri niin kuin itsellesi oikein. Se kohottaa värähtelyäsi, tuo juuri sitä energiaa mitä tarvitset siinä hetkessä, kuten rakkautta, inspiraatiota, parannusta tai muuta.

Aika: zoomtapahtuma on pidetty, mutta voit hankkia siitä nauhoituksen. Video on katsottavissa heti, kun olet ostanut kurssin. Saat lisäksi pdf:n, jossa on yleistä tietoa kristallikalloista.

Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e
Osta kurssi >>

Kristallikallot 2

Tämä kurssi on jatko-osa. Kurssille voi osallistua ilman ensimmäisen osan käymistä, jos työskentely kristallikallojen kanssa on jo tuttua.

Kurssilla työskennellään Kultaisen Atlantiksen kristallikallojen ja oma kristallikallon kanssa. Jos sinulla ei ole omaa kristallikalloa, voit käyttää myös vuorikristallia.

Oma kristallikallomme auttaa meitä yhteyteen yhden Kultaisen Atlantiksen kristallikallon kanssa. Voit itse valita minkä 12 kristallikallosta valitset. Visualisaatiossa kallomme yhdistää meidät myös kaikkien 13 kallon energiaan ja tallettaa sitä itselleen, jotta voit myöhemmin työskennellä sen kanssa.

Aika: zoomtapahtuma on saatavilla nauhoituksena. Video on katsottavissa heti, kun olet ostanut kurssin. Saat lisäksi pdf:n, jossa on tietoa Kultaisen Atlantiksen 12 temppelistä ja kristallikalloista.
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e
Osta kurssi >>

17.koulun zoomkoulutuksia

Arkkienkelien työpaja – arkkienkeli Jofiel ja sitriinienergia

Arkkienkeli Jofiel on viisauden ja valaistumisen arkkienkeli. Hän ohjaa meitä löytämään sopusoinnun ja harmonian, luovuuden, kauneuden ja ilon elämäämme ja olemaan avoimia maailmankaikkeuden viisaudelle kruunuchakramme kautta. Sitriini säteilee arkkienkeli Jofielin energiaa.

Kurssilla arkkienkeli Jofiel auttaa ankkuroimaan ja avaamaan uusimmat, korkeavärähteisimmät valokoodit, joita arkkienkeli Metatron lähettää jokaiselle ylösnousemustiellä. Koodien omaksuminen omaan energiaan tuo käyttöömme yhtä korkeampaa energiaa suoraan Lähteestä, sillä tasolla mikä on meille oikea.

Jofiel tuo sitriinisäteensä kruunuchakraamme, avaamaan sen 1000 terälehteä kaikkiin niihin viisauden lähteisiin, joihin olemme saaneet sielunmatkamme aikana oikeuden. Samalla kolmas silmä vahvistuu, ja luomme elämäämme yhä tietoisemmin ja yhä enemmän korkeimman sielunsuunnitelmamme mukaisesti.

Sitriini on monikäyttöinen, moniulotteinen kristalli, joka parantaa, tuo iloa, runsautta, valaistumista, hälventää vanhaa ja negatiivista energiaa, auttaa irrottautumaan vanhentuneista uskomuksista ja paljon muuta. Sitriini kantaa auringon ja arkkienkeli Jofielin energiaa. Kurssilla luomme sitriinisäteen avulla muutoksia elämäämme, tuoden hyvinvointia, runsautta ja iloa maailmaan itseämme ja muita varten.

Aika: zoomtapahtuma on pidetty, mutta voit hankkia siitä nauhoituksen, joka on yhtä tulvillaan ihanaa energiaa. Video on katsottavissa heti, kun olet ostanut kurssin. Saat lisäksi pdf:n, jossa on tietoa arkkienkeli Jofielista ja sitriinistä.
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e
Osta kurssi >>

Arkkienkelien työpaja – arkkienkeli Christiel ja kuukivi

Arkkienkeli Christiel tuo energiaansa meille Lyyran tähtiportin ja kuun kautta. Hän tuo meille Kristusvaloa ja työskentelee yhdessä yksisarvisten ja kuun energian kanssa tasapainottaen energioitamme uutta kultaista aikaa varten. Christielin energiaa laajentaa tietoisuuttamme. Hän valvoo kausaalichakramme kehittymistä – chakran kautta olemme yhteydessä valon maailmaan, enkeleihin, yksisarvisiin ja muihin valon auttajiin.

Kurssilla arkkienkeli Christiel tuo Kristusvaloa, keskusauringon ja Lyyran tähtiportin energiaa madaltaen sitä kuun kautta jokaiselle osallistujalle sopivaksi. Hän auttaa meitä kausaalichakramme tasapainottamisessa ja avaamisessa yhä korkeampiin valoyhteyksiin, jotta voimme saada entistä laajemmin rakkaiden, tuttujen arkkienkeleiden ja yksisarvisten energiaa avuksemme.

Christiel tuo kuukiven säteenä luoksemme. Se tuo tunnetason tasapainoa, vahvistaa intuitiota ja herättää ja tasapainottaa jumalallisen feminiinisyyden energiaa olemuksemme. Kuukiven säde ankkuroi Lyyran tähtiportin kautta virtaavaa korkeaa energiaa olemukseemme juuri sillä tasolla kuin on itselle oikein.

Kuukivi yhdistää kuun energiaan. Se auttaa ymmärtämään ja hyväksymään elämän kiertokulun, erilaiset syklit, joissa elämme ja missä maailma kulkee. Kuukivi herättää ja tasapainottaa herkkyyttä, intuitiota ja selväaisteja. Se voi tasapainottaa myös hormonitoimintaa ja uudistaa kehoa. Kuukivi on suojeleva ja energioita puhdistava kristalli, uusien alkujen tuoja ja energioiden tasapainottaja.

Aika: zoomtapahtuma on pidetty, mutta voit hankkia siitä nauhoituksen. Energia on huikea, ja toimii nauhoituksessa yhtä hyvin. Video on katsottavissa heti, kun olet ostanut kurssin. Saat lisäksi pdf:n, jossa on tietoa kuukivestä ja arkkienkeli Christielistä.
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e
Osta kurssi >>

Arkkienkelien työpaja – arkkienkeli Uriel ja rubiinienergia

Arkkienkeli Uriel on loistava, viisas opastaja, joka voimaannuttaa, hälventää pelkoja. rohkaisee kulkemaan omaa tietään ja auttaa meitä käyttämään omaa sisäistä viisauttamme koko sielunmatkaltamme, sekä ammentamaan viisautta kaikkialta maailmankaikkeudesta, kun sitä tarvitsemme. Uriel on monelle pitkälle edistyneelle valotyöntekijälle se arkkienkeli, joka on muuttanut heidän elämänsä ja avannut heille valon maailman ja henkisen tien, ja hän auttaa kaikkia, jotka haluavat edistyä omalla valon tiellään.

Arkkienkeli Uriel valvoo solar plexus chakramme kehittymistä ja tukee oman sisäisen viisautemme heräämistä. Hän johtaa rauhanenkeleitä ja levittää rauhaa ja Kristusvaloa kautta kaikkien universumien. Hän yhdessä kaksoisliekkinsä Auroran kanssa edistää uuden kultaisen ajan yhteisöjen rakentamista Maassa, sekä auttaa tuomaan kultaisen ajan elämäntavan sekä sielunsuunnitelmamme käytäntöön, esimerkiksi oman työn tai yritystoiminnan kautta. Uriel ja Aurora tuovat meille itsearvostusta, itseluottamusta ja voimaa luoda omanlaisemme, korkeamman värähtelyn elämä.

Kurssilla arkkienkeli Uriel puhdistaa osallistujien solar plexuksesta pois alemman värähtelyn energiat, ja teemme myös planetaarista palvelutyötä, sillä Maa on tämän universumin solar plexus. Uriel antaa osallistujille rubiinisäteensä suojan käytettäväksi solar plexuksessa, jotta chakran energia pysyisi korkeana ja puhtaana ja intuitio ja sisäinen viisautemme voisi opastaa meitä parhaimmalla mahdollisella tavalla. Urielin ja rubiinisäteen avulla teemme muutoksen ja hyppäyksen uudelle tasolle, avaamme sielunmatkamme viisautta ja tietoa sekä vahvistamme selväaistejamme ja intuitiotamme itsemme ja kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Rubiini on arkkienkeli Urielin energiaa konkreettisessa muodossa. Rubiinisäde voi katkaista ja hälventää pois sen, mitä ei enää tarvita, ja tuoda tilalle viisautta ja voimaa kulkea omaa tietään. Rubiini tuo elinvoimaa ja suojelua. Se maadoittaa, tuo runsautta ja myös parannusta. Rubiini ohjaa meitä toteuttamaan sitä, mikä tuo iloa ja innostusta, eli omaa sielunsuunnitelmaamme korkeimmassa muodossaan.

Aika: zoomtapahtuma on pidetty, mutta voit hankkia siitä nauhoituksen, jossa energia toimii yhtä hyvin.  Video on katsottavissa heti, kun olet ostanut kurssin. Saat lisäksi pdf:n, jossa on tietoa arkkienkeli Urielista ja rubiinista.
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e
Osta kurssi >>

Arkkienkelien työpaja – arkkienkeli Maria ja akvamariini

Arkkienkeli Maria on universaali enkeli, arkkienkeli Rafaelin kaksoisliekki. Hän tuo jumalallista feminiinisyyttä, rajatonta rakkautta, viisautta, parannusta ja Kristusvaloa kaikkialle. Arkkienkeli Maria avaa sydämen korkeimmat terälehdet ja yhdistää meidät kosmiseen sydämeen. Hänen rakastava, myötätuntoinen, lempeä mutta voimakas energiansa tukee sisäistä lastamme, hälventäen pelkoja ja vanhentuneita käyttäytymismalleja, jotka estävät meitä siirtymästä korkeampaan värähtelyyn arjessa ja ihmissuhteissa.

Arkkienkeli Marian energia on akvamariinia rakkauden valoa. Hän on aina yksisarvisten kanssa, myös tällä kurssilla. Hän avaa sydän- ja sakraalichakraa rajattomaan rakkauteen, jotta voimme siirtyä ihmissuhteissa ohi vanhentuneista malleista. Hän auttaa meitä myös uuden luomisessa, alkemian prosessissa energiahiukkasista konkreettiseen ilmentymään, aivan samoin kuin hän tukee uuden elämän syntymistä. Yksisarviset tuovat tukensa sielunsuunnitelmamme toteutumiseen.

Akvamariini kantaa arkkienkeli Marian energiaa. Akvamariini vahvistaa intuitiota ja voimaannuttaa ilmaisemaan itseään rakkaudella ja totuudella. Se puhdistaa tunnekehoa ja vapauttaa vanhoista tavoista ja tottumuksista sekä katkeruudesta tai muusta negatiivisesta menneisiin ihmissuhteisiin liittyen. Akvamariini on loistava auttaja muutoksessa, jota nyt elämme.

Jos sinulla on oma akvamariini, ota se mukaan kurssille, mutta se ei ole välttämätöntä. Käytämme työskentelyyn akvamariinisädettä ja akvamariinikristallin energiaa.

Aika: zoomtapahtuma on pidetty, mutta voit hankkia siitä nauhoituksen, ja se on aivan yhtä energinen ja korkeavärähteinen. Video on katsottavissa heti, kun olet ostanut kurssin. Saat lisäksi pdf:n, jossa on tietoa arkkienkeli Mariasta ja akvamariinista.
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e
Osta kurssi >>