Kursseja kristallien, Kultaisen Atlantiksen energian ja arkkienkeleiden kanssa

Tunnin mittaiset etäkurssit toteutetaan Zoomilla. Kaikki kurssit myös nauhoitetaan, kurssin voi siis hankkia myöhemminkin. Jokainen livekurssille osallistuja saa nauhoituksen automaattisesti.

Jokainen kurssi on oma kokonaisuutensa, joten osallistua voi juuri niihin, mitkä kiinnostavat. Kaikilla kursseilla ei tarvita omia kristalleja, se lukee kurssikuvauksessa.

Kurseille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu. Zoom-linkki ja ohjeet tulevat sähköpostiin päivää tai paria ennen kurssin alkua.

Kultaisen Atlantiksen ruusukvartsit

Ruusukvartsi on ihana kristalli, joka säteilee puhdasta, rajatonta rakkautta, parantaa sydämen haavat, lohduttaa, tuo monen tasoista parannusta kaikille kehoille, ja avaa yhteyden Kosmiseen sydämeen.

Kultaisella Atlantiksella kristalleja oli kaikkialla. Suurin osa oli kirkasta vuorikristallia, mutta muitakin lajeja käytettiin jonkin verran. Yksi yleisimmistä oli korkeavärähteinen ruusukvartsi. Sitä oli mm. Rakkauden temppelin rakenteissa, ja temppelin kristallikallo, kaiken tiedon ja viisauden tallentaja, oli ruusukvartsia.

Tällä kurssilla työskentelemme ruusukvartsin energian kanssa yhdessä arkkienkeli Samuelin ja Kultaisen Atlantiksen Rakkauden temppelin papittarien kanssa.

Aktivoimme ruusukvartsin energiatasolla tuomaan puhdistusta ja parannusta sinne, missä tarvitaan. Lisäämme rajatonta, puhdasta rakkautta, joka hälventää automaattisesti alempia värähtelyjä koko olemuksesta. Vierailemme visualisaatiossa uskomattoman kauniissa, rakkaudellisessa ja korkeavärähteisessä Rakkauden temppelissä ja tapaamme ylipapittaren, joka voi myöntää hetken tapaamisen ruusukvartsikallon kanssa.

Jos sinulla on ruusukvartsi tai vuorikristalli, voit samalla kurssin aikana yhdistää sen Kultaisen Atlantiksen Rakkauden temppelin ruusukvartsikristallikallon energiaan. Jos sinulla ei ole kristalleja, voit olla yhteydessä energiaan muutenkin, saat tähän ohjeet.

Aika: zoomtapahtuma on pidetty, mutta voit hankkia siitä nauhoituksen. Energia toimii myös nauhoituksessa yhtä hyvin. Video on katsottavissa heti, kun olet ostanut kurssin. Saat lisäksi pdf:n, jossa on hieman tietoa ruusukvartsista ja Rakkauden temppelistä sekä ohjeet miten käyttää kristalleja energiatasolla.
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e
Osta kurssi >>

Lemurian kristallitLemurian kristallit

Lemuria oli kultainen aika ennen Atlantista. Lemurialaiset rakastivat tätä planeettaa ja sen luontoa ja toivat parannusta kaikkialle, mihin kohdistivat voimakkaan energiansa. Lemurialaiset jättivät meille perinnön juuri tätä aikaa varten: kristallit, joihin he kanavoivat energiaa Lähteestä ja maailmankaikkeuden puhtaista, korkeista energioista. Nämä kristallit on tarkoitettu käytettäväksi juuri nyt, kun olemme aloittaneet matkamme kohti uutta kultaista aikaa ja maailmamme on muuttumassa.

Kurssilla saat tietoa Lemuriasta ja Lemurian kristalleista. Aktivoimme maan sisällä olevia kristalleja ja parannamme niillä maailmaa sekä pyydämme kristalliparannusta myös itsellemme.

Lemurian kristalleilla on oma tietoisuus, ja ne ohjaavat itse energian sinne, missä sitä tarvitaan. Niiden voima on niin valtava, että ne voivat parantaa planeettoja, joten ihmiset eivät ole aiemmin juuri hyötyneet siitä, energia on ollut niin paljon meidän vastaanottokykymme yläpuolella. Nyt, kun planeetan energia on jo noussut paljon ja jokaisen oma värähtely on korkeampi, voimme saada Lemurian kristallien energiaa myös itsellemme enemmän.

Jos sinulla on oma Lemurian kristalli, voit työskennellä sen kanssa, mutta se ei ole välttämätöntä. Kaikki voivat käyttää maan uumenissa olevien kristallien voimaa.

Aika: 3.3.21 klo 19
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e
Ilmoittaudu/osta kurssi >>

ArcturusKristalliparannus arcturuslaisten kanssa

Arcturus on meitä korkeammalla värähtelevä planeetta, läheinen naapurimme maailmankaikkeudessa. Arcturuslaiset ovat tunnettuja mahtavasta teknologiastaan ja avustaan kaikille valon puolella oleville. Monet ylösnousseet mestarit työskentelevät arcturuslaisten kanssa.

Tällä kurssilla käytämme arcturuslaisten ihanaa nestemäisen kristallin teknologiaa. Se toimii energiatasolla puhdistaen ja kohottaen värähtelyä, virraten meridiaaneissa ja soluissa, uudistaen ja tuoden kehoihin ja energiakenttiin tasapainoa ja hyvinvointia.

Aika: 11.3.21 klo 19
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e
Ilmoittaudu/osta kurssi >>

KristallikalloKristallikallot 1 ja 2

Kristallikallot ovat hyvin erityisiä kristalleja. Kristallit ovat tietoisia olentoja, jotka valitsevat aina muotonsa, ja kristallikallojen tietoisuus on erityinen. Jokainen kallo on yhdistelmä kristallin energiaa, sen tietoisuuden energiaa, johon se on yhdistynyt, esimerkiksi tietty arkkienkeli, sekä kristallikallojen omaa yhteistä tietoisuutta. Kristallikallot eivät ole vain kivimuodostelmia, jotka omistamme, vaan jokainen, jolla on kristallikallo, on ennemminkin kristallikallon vartija, huolehtija, jolle on uskottu kunniatehtävä. Ei ole väliä onko kallo ostettu, saatu tai löydetty, jokainen kristallikallo on juuri oikean ihmisen luona juuri oikeaan aikaan, ja saattaa siirtyä eteenpäin, kun aika on.

Kultaisella Atlantiksella oli 13 mahtavaa kristallikalloa, 12 yhteydessä eri heimoihin ja yksi mestarikallo, joka kokosi kaikkien muiden informaation ja energian koko Kultaista Atlantista varten. Kristallikallot olivat tietoisia olentoja, jotka säilyttivät tietoa ja viisautta Kultaiselta Atlantikselta, opettivat, pitivät yllä energiaa ja vaikuttivat kultaisen ajan elämään monin tavoin. Kurssilla otamme yhteyden Kultaisen Atlantiksen kristallikallokonklaaviin, 12 + 1 mestarikallon energiaa ja yhdistämme oman kristallikallomme niiden yhteisenergiaan.

Kristallikallot 1

Perusteita kristallikalloista, niiden historiasta ja työskentelystä niiden kanssa. Jos sinulla ei ole kristallikalloa tai et ole juurikaan työskennellyt omasi kanssa, tämä kurssi sopii hyvin. Sinulla on hyvä olla joko kristallikallo tai vuorikristalli (koolla ei ole väliä).

Teemme harjoituksia kristallikallon kanssa. Käytät joko omaasi tai jos sellaista ei ole, voit yhdistää myös tavallisen kristallin minun kristallikalloni energiaan ja työskennellä sen kanssa (saat tähän ohjeet).  Harjoituksien avulla vahvistat työskentely-yhteyttäsi kristallikallon kanssa ja saat syvempää ymmärrystä sen tehtävästä ja ehkä myös siitä, miksi kristallikallo tuli luoksesi.

Visualisaatiossa otat vastaan kristallikallon kanavoimaa energiaa juuri niin kuin itsellesi oikein. Se kohottaa värähtelyäsi, tuo juuri sitä energiaa mitä tarvitset siinä hetkessä, kuten rakkautta, inspiraatiota, parannusta tai muuta.

Aika: 16.3.21 klo 19
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e
Ilmoittaudu/osta kurssi >>

Kristallikallot 2

Tämä kurssi on jatko-osa. Kurssille voi osallistua ilman ensimmäisen osan käymistä, jos työskentely kristallikallojen kanssa on jo tuttua.

Kurssilla työskennellään Kultaisen Atlantiksen kristallikallojen ja oma kristallikallon kanssa. Jos sinulla ei ole omaa kristallikalloa, voit käyttää myös vuorikristallia.

Oma kristallikallomme auttaa meitä yhteyteen yhden Kultaisen Atlantiksen kristallikallon kanssa. Voit itse valita minkä 12 kristallikallosta valitset. Visualisaatiossa kallomme yhdistää meidät myös kaikkien 13 kallon energiaan ja tallettaa sitä itselleen, jotta voit myöhemmin työskennellä sen kanssa.

Aika: 23.3.21 klo 19
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e
Ilmoittaudu/osta kurssi >>

17.koulun zoomkoulutuksia

Arkkienkelien työpaja – arkkienkeli Jofiel ja sitriinienergia

Arkkienkeli Jofiel on viisauden ja valaistumisen arkkienkeli. Hän ohjaa meitä löytämään sopusoinnun ja harmonian, luovuuden, kauneuden ja ilon elämäämme ja olemaan avoimia maailmankaikkeuden viisaudelle kruunuchakramme kautta. Sitriini säteilee arkkienkeli Jofielin energiaa.

Kurssilla arkkienkeli Jofiel auttaa ankkuroimaan ja avaamaan uusimmat, korkeavärähteisimmät valokoodit, joita arkkienkeli Metatron lähettää jokaiselle ylösnousemustiellä. Koodien omaksuminen omaan energiaan tuo käyttöömme yhtä korkeampaa energiaa suoraan Lähteestä, sillä tasolla mikä on meille oikea.

Jofiel tuo sitriinisäteensä kruunuchakraamme, avaamaan sen 1000 terälehteä kaikkiin niihin viisauden lähteisiin, joihin olemme saaneet sielunmatkamme aikana oikeuden. Samalla kolmas silmä vahvistuu, ja luomme elämäämme yhä tietoisemmin ja yhä enemmän korkeimman sielunsuunnitelmamme mukaisesti.

Sitriini on monikäyttöinen, moniulotteinen kristalli, joka parantaa, tuo iloa, runsautta, valaistumista, hälventää vanhaa ja negatiivista energiaa, auttaa irrottautumaan vanhentuneista uskomuksista ja paljon muuta. Sitriini kantaa auringon ja arkkienkeli Jofielin energiaa. Kurssilla luomme sitriinisäteen avulla muutoksia elämäämme, tuoden hyvinvointia, runsautta ja iloa maailmaan itseämme ja muita varten.

Aika: zoomtapahtuma on pidetty, mutta voit hankkia siitä nauhoituksen, joka on yhtä tulvillaan ihanaa energiaa. Video on katsottavissa heti, kun olet ostanut kurssin. Saat lisäksi pdf:n, jossa on tietoa arkkienkeli Jofielista ja sitriinistä.
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e
Osta kurssi >>

Arkkienkelien työpaja – arkkienkeli Christiel ja kuukivi

Arkkienkeli Christiel tuo energiaansa meille Lyyran tähtiportin ja kuun kautta. Hän tuo meille Kristusvaloa ja työskentelee yhdessä yksisarvisten ja kuun energian kanssa tasapainottaen energioitamme uutta kultaista aikaa varten. Christielin energiaa laajentaa tietoisuuttamme. Hän valvoo kausaalichakramme kehittymistä – chakran kautta olemme yhteydessä valon maailmaan, enkeleihin, yksisarvisiin ja muihin valon auttajiin.

Kurssilla arkkienkeli Christiel tuo Kristusvaloa, keskusauringon ja Lyyran tähtiportin energiaa madaltaen sitä kuun kautta jokaiselle osallistujalle sopivaksi. Hän auttaa meitä kausaalichakramme tasapainottamisessa ja avaamisessa yhä korkeampiin valoyhteyksiin, jotta voimme saada entistä laajemmin rakkaiden, tuttujen arkkienkeleiden ja yksisarvisten energiaa avuksemme.

Christiel tuo kuukiven säteenä luoksemme. Se tuo tunnetason tasapainoa, vahvistaa intuitiota ja herättää ja tasapainottaa jumalallisen feminiinisyyden energiaa olemuksemme. Kuukiven säde ankkuroi Lyyran tähtiportin kautta virtaavaa korkeaa energiaa olemukseemme juuri sillä tasolla kuin on itselle oikein.

Kuukivi yhdistää kuun energiaan. Se auttaa ymmärtämään ja hyväksymään elämän kiertokulun, erilaiset syklit, joissa elämme ja missä maailma kulkee. Kuukivi herättää ja tasapainottaa herkkyyttä, intuitiota ja selväaisteja. Se voi tasapainottaa myös hormonitoimintaa ja uudistaa kehoa. Kuukivi on suojeleva ja energioita puhdistava kristalli, uusien alkujen tuoja ja energioiden tasapainottaja.

Aika: 9.3.21 klo 19
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e
Ilmoittaudu/osta kurssi >>