Kultaiset ajat

Kultaisten aikojen yliopisto 1. taso

Maa-planeetalla on ollut tähän mennessä viisi kultaista aikaa: Angala, Petranium, Mu, Lemuria ja Atlantis. Jokainen näistä kultaisista ajoista oli hyvin korkeavärähteinen ja jokaisesta meille jäi perintö ja lahjoja, joita on tarkoitus käyttää juuri nyt, kun olemme luomassa uutta kultaista aikaa.

Kurssilla saat tietoa kaikista aiemmista kultaisista ajoista ja opit tapoja ottaa niiden energiaa ja lahjoja käyttöön omaan elämääsi. Jos olet elänyt aiempina kultaisina aikoina, aktivoit lahjasi ja viisautesi niiltä ajoilta. Jos sielun matkasi on kulkenut muuta tietä, eikä yksikään kultaisista ajoista ole sinulle inkarnaatioista tuttu, luot yhteyden niihin ja voit käyttää niiden energiaa itsesi ja planeetan hyväksi.

Kurssin kesto

Kurssi on etäkurssi, johon kuuluu videoluento, luento ja harjoituksia pdf:nä sekä visualisaatio. Luennot kertovat kultaisista ajoista, ja harjoitukset ja visualisaatio auttavat ymmärtämään ja käyttämään niiden energiaa itsesi ja planeetan hyväksi. Kurssiin menee yleensä muutama päivä, mutta harjoitukset ja visualisaatiot auttavat sinua yhteyteen kultaisten aikojen energioiden kanssa myöhemminkin, aina, kun haluat.

Kurssin aiheet

Angala

Ihana kultainen Angala oli luottamuksen ja uuden syntymisen aikaa, jolloin planeetta luotiin. Saman energian voi tuoda käyttöönsä myös nyt.

Petranium

Mahtava korkeavärähteinen Petranium antaa viisautta elementeistä ja yhteistyöstä niiden kanssa. Petraniumin aika oli Afrikan kukoistuksen aikaa, ja tuo meille viisautta koko planeettaa varten.

Mu

Mun asukkaat rakastivat luontoa, kasveja ja ennen kaikkea vuoria. Heidän ymmärryksensä äänen värähtelystä sekä rakkautensa luontoa kohtaan opastaa meitä myös nyt.

Lemuria

Lemurian energia oli kollektiivista parannusta ja rakkautta levittävää energiaa. Lemurialaiset tiesivät, että tämä aika on tulossa, Maa ja kaikki sen päällä tulevat olemaan matkalla uuteen kultaiseen aikaan. He jättivät meille perinnöksi kristallinsa, joiden avulla voimme käyttää Lemurian energiaa kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Atlantis

Kultainen Atlantis on se malli, jonka mukaan rakennamme uuden kultaisen ajan. Sen perintö, tiedot, taidot, viisaus ja mahtava kristalliteknologia ovat hyvää vauhtia palaamassa meille.

Kurssin sisältö

  • videoluento
  • pdf-luento
  • harjoituksia jokaisen kultaisen ajan energian kanssa
  • visualisaatio

Kurssin hinta

Kurssin hinta yksinään hankittaessa on 11 e. Tämä kurssi on ilmainen heille, ketkä ovat käyneet Kultaisten aikojen yliopiston Askelmia mestaruuteen 1 tai Kristallityöskentelyn perusteet -kurssin. Näiden kurssien mukana tulee alennuskoodi, jolla tämän kurssin voi saada ilmaiseksi. (Jos olet ilmoittautumassa jompaan kumpaan, huomaa, että sinun on ensin ostettava AM1 tai Kristallityöskentelyn perusteet, ja vasta sen jälkeen voit saada tämän kurssin ilmaiseksi. Jos lisäät kaikki samaan aikaan ostoskoriin, alennusta ei pystytä laskemaan.)

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu 17.kaupassa. (Myös bonuksena tuleva kurssi “ostetaan” kaupan kautta. Ohjeet ovat AM1 sekä Kristallityöskentely-kurssien aineistossa.) Sen jälkeen kurssi aukeaa välittömästi käyttöön.

Kultaisten aikojen yliopiston 1. taso (Initiate)

Tämä taso antaa tietoja ja taitoja kulkea omaa henkistä tietään turvallisesti ja helposti juuri niin pitkälle ja korkealle kuin haluat.

Kurssit valmistavat ja auttavat elämään omaa elämäänsä tietoisessa yhteydessä omiin valon auttajiinsa, huolehtimaan omasta energiatasapainostaan planeetan muuttuvissa energioissa ja työskentelemään kristallien kanssa.

Kurssien avulla ymmärrät muutoksen aikaa, jossa nyt elämme, sekä sen, mihin olemme menossa, ja nopeutat omaa mestaruuttasi.