Kristalliparantajakoulutus

Kristalliparantajakoulutus on kaksipäiväinen lähikoulutus, jatkoa perusosioon. Koulutus antaa tiedot ja taidot toimia kristalliparantajana sekä lähi- että etähoidoissa.

Koulutuksen jälkeen osallistuja osaa valita sopivat kristallit sekä lähi- että kaukohoitoon tukemaan hoidettavansa hyvinvointia ja tehdä monentyyppisiä kristallihoitoja. Hän osaa työskennellä yhdessä kristallien ja niiden energian kanssa hoidettavan ja kaikkien korkeimmaksi parhaaksi ja osaa käyttää kristalleja omassa elämässään ja tukemaan kehittymistään hoitajana.

Ennen kurssia on oltava suoritettuna Parantajakoulutuksen perusosio sekä Kristallityöskentelyn perusteet -kurssi.

Parantajakoulutukseen kuuluu myös Askelmia mestaruuteen 2, jonka voi käydä joko ennen kurssia tai sen jälkeen. Kristalliparantajakoulutus on suoritettu, kun kaikki eri osat on käyty hyväksytysti läpi. Sen jälkeen kurssista saa todistuksen.

Käytäntö

Kurssilla käydään läpi jonkin verran teoriaa, mutta pääpaino on käytännön tekemisessä ja harjoittelussa. Jokainen oppii tunnistamaan kristallien energiaa itselleen sopivalla tavalla sekä oman tapansa toimia parantajana kristallien kanssa. Hoitoja ja kristallien kanssa työskentelyä harjoitellaan käytännössä sekä lähi- että kaukohoitoina.

Kurssilaiset saavat hintaan kuuluvana oman kristallisetin, jonka avulla voivat aloittaa hoitojen tekemisen, sekä kattavan kirjallisen materiaalin.

Aiheita ovat mm.
 • kristallihoitamisen historia, nykypäivä ja tulevaisuus
 • kristallien energian tunnistaminen ja kristallien valitseminen hoitoa varten
 • kristallien monet eri tavat välittää energiaa ja niiden käyttö  hoidoissa
 • kristallien käsittely ja niistä huolehtiminen
 • kristallideevat ja -enkelit ja muut valon olennot, jotka auttavat kristallien kanssa
 • hoitaminen kristallien avulla käytännössä
  • erityyppiset lähihoidot
  • erityyppiset etähoidot
 • kristallit oman kehityksen ja hoitotyön tukena
 • kristallien muita käyttötapoja
 • kristallit muiden hoitomuotojen kanssa
Hinta

Kristalliparantajakoulutuksen hinta on 132 e/päivä, eli kahden päivän viikonloppu 264 e.

Hintaan sisältyy alv, kirjallinen kurssimateriaali ja kristallit, joiden avulla voi tehdä hoitoja, kurssin jälkeinen ohjaus, sekä kahvi/tee.

Tarvittava osaaminen

Perusosio (oltava käyty ennen tätä koulutusta)

Kristallityöskentelyn perusteet (oltava käyty ennen tätä koulutusta)

Askelmia mestaruuteen 2

Askelmia mestaruuteen 2 (4 päivää, nyt etänä), on osa parantajakoulutusta. Sen voi suorittaa myös parantajakoulutuksen jälkeen. Jos kuitenkin haluat käyttää osaamistasi vain lähipiirissä etkä halua käyttää osaamistasi työssä tai työn ohella, AM2-kurssi ei ole pakollinen. Silloin et saa todistusta, mutta osaamisesi riittää hyvin auttamaan itseäsi ja läheisiäsi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu 17. kaupassa – tällä hetkellä koulutuksia ei ole tulossa. Kurssia voivat kouluttaa myös Kristiina Pihlajamäki ja Katja Tuominen, joten voit ottaa yhteyttä myös heihin.

Osallistujamäärä on rajoitettu. Jos ilmoittautuja ei ole suorittanut Parantajakoulutuksen perusosiota ja Kristallityöskentelyn perusteet -kursseja ennen kuin kurssi alkaa, hänen osallistumisensa peruuntuu automaattisesti ja siirtyy seuraavaan kristalliparantajakoulutukseen.

Valmistuneet

Kurssilta valmistuneet osaajat löytyvät omalta sivultaan >>.