Kultaisen Atlantiksen parannustekniikat

Kultaisen Atlantiksen parannustekniikat -koulutus avaa ymmärrystä ja tietoa korkean värähtelyn parannustekniikoista, joita voi käyttää energiahoidoissa sellaisenaan tai tuoda osaksi omaa osaamista, tuomaan kultaisen ajan energiaa omiin jo käytössä oleviin hoitotapoihin.

Kultainen Atlantis oli korkeavärähteistä aikaa, jolloin parantaminen tapahtui palauttamalla tasapaino kehoihin ja chakroihin. Atlantislaiset käyttivät hoidoissaan ääntä, kasveja, värejä, energiaa ja ennen kaikkea kristalleja. He saivat opastusta ja apua hoitotekniikoihin tähtiauttajilta, kuten Plejadeilta, jonka parannus tapahtuu rakkauden kautta, sekä muilta planeetoilta, joiden henkisen teknologia oli valtavan kehittynyttä.

Tämä koulutus antaa käsityksen Kultaisen Atlantiksen parantamisesta, ja luon linkin Parantamisen temppeliin tulevaa yhteistyötä varten. Osallistuja saa valmiudet yhteistyöhän Kultaisen Atlantiksen parantajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa työskentelyyn ja voi hyödyntää niitä omassa työssään haluamallaan tavalla. Kurssilla opitaan myös tekniikoita, joita voimme käyttää nykyisessä värähtelyssä sekä lähi- että etähoidoissa.

Koulutuksen jälkeen osallistuja pystyy käyttämään korkeavärähteisiä kultaisen ajan hoitotekniikoita hoidettaviensa hyvinvoinnin tueksi valitsemallaan tavalla, joko uusina hoitomuotoina tai yhdistettynä aiempaan osaamiseen. Hän osaa työskennellä kristallienergian kanssa käyttäen pelkästään sitä tai yhdistäen sen muihin hoitomuotoihin, sekä käyttää hoidoissaan pyhän geometrian, äänen, värien ja kasvien energiatason voimaa hoidettavalleen sopivalla tavalla. Hänellä on käytössään yhteys Kultaisen Atlantiksen Parantamisen temppeliin ja korkeavärähteisiin auttajiin ja hän pystyy muuntamaan hoitomuotojaan sopeutumaan yhä kohoaviin planeetan energioihin kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Ennen kurssia on oltava suoritettuna Parantajakoulutuksen perusosio sekä Kultainen Atlantis -koulutus. Kristallityöskentelyn perusteet ei ole pakollinen, mutta voi olla avuksi, sillä on hyvä, jos kristallit ovat jonkin verran tuttuja.

Parantajakoulutukseen kuuluu myös Askelmia mestaruuteen 2, jonka voi käydä joko ennen kurssia tai sen jälkeen. Kultaisen Atlantiksen parannustekniikat -koulutus on suoritettu, kun kaikki eri osat on käyty hyväksytysti läpi. Sen jälkeen kurssista saa todistuksen.

Käytäntö

Kurssilla on luento-osuuksia, ja lisäksi tehdään visualisaatioita ja harjoituksia sekä vähintään yksi aktivointi. Pääpaino on käytännön tekemisessä ja parantamistekniikoiden harjoittelemisessa. Jokainen tekee ja vastaanottaa hoitoja sekä etänä että lähihoitona.

Aiheita ovat mm.

 • Parantamisen temppeli Kultaisella Atlantiksella
 • parantamistekniikoita, auttajia ja energioita
 • värähtelyn ymmärtäminen ja sen käyttäminen
 • oma yhteys ja yhteistyökumppanit korkeista värähtelyistä
 • hoitotekniikoita, mm.
  • kristallikammiohoidot
  • kristalliliekkihoitojen luominen
  • muun kristallienergian käyttö hoidoissa
  • kasvien, värien ja äänen energian käyttö hoidoissa
Hinta

Kristalliparantajakoulutuksen hinta on 132 e/päivä, eli kahden päivän viikonloppu 264 e.

Hintaan sisältyy alv, kirjallinen kurssimateriaali ja kurssin jälkeinen ohjaus, sekä kahvi/tee.

Tarvittava osaaminen

Perusosio (oltava käyty ennen tätä koulutusta)

Kultainen Atlantis (oltava käytynä ennen tätä koulutusta)

Askelmia mestaruuteen 2

Askelmia mestaruuteen 2 (4 päivää, nyt etänä), on osa parantajakoulutusta. Sen voi suorittaa myös parantajakoulutuksen jälkeen. Jos kuitenkin haluat käyttää osaamistasi vain lähipiirissä etkä halua käyttää osaamistasi työssä tai työn ohella, AM2-kurssi ei ole pakollinen. Silloin et saa todistusta, mutta osaamisesi riittää hyvin auttamaan itseäsi ja läheisiäsi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu 17. kaupassa – tällä hetkellä koulutuksia ei ole tulossa. Kurssia voivat kouluttaa myös Kristiina Pihlajamäki ja Katja Tuominen, joten voit ottaa yhteyttä myös heihin.

Osallistujamäärä on rajoitettu. Jos ilmoittautuja ei ole suorittanut Parantajakoulutuksen perusosiota ja Kultainen Atlantis -kursseja ennen kuin kurssi alkaa, hänen osallistumisensa peruuntuu automaattisesti ja siirtyy seuraavaan parantajakoulutukseen.

Valmistuneet

Kurssilta valmistuneet osaajat löytyvät omalta sivultaan >>.