Kohti uutta kultaista aikaa

Kultaisten aikojen yliopisto 1. taso

Olemme parhaillaan muutoksessa matkalla kohti kuudetta kultaista aikaa. Se tulee tuomaan rakkautta, iloa, hyvinvointia, runsautta, tasa-arvoa, rauhan, puhtaan luonnon, teknologian, joka ylittää kaiken, mitä nyt voimme ymmärtää, ja mikä ei saastuta eikä kuormita luontoa. Tätä ja paljon muuta hienoa on kultainen aika, ja siihen on enää hyvin lyhyt aika.

Muutoksen vuodet tuovat myllerrystä, asioiden esiin nousua ja puhdistettavaa. Matala värähtely on hälvennettävä, maaperään varastoitunut negatiivinen energia puhdistettava ja ihmisten on irrottauduttava egon vallasta. Se tarkoittaa monien asioiden muuttumista.

Saamme valtavasti apua, planeetalle tulvii korkeita energioita ja valon auttajia on täällä enemmän kuin koskaan. Olemme edistyneet jo pitkälle, planeetta on jo kokonaisuudessaan neljännessä ulottuvuudessa ja luonto, suurin osa eläimistä ja monet ihmiset viidennessä.

Kurssista

Kohti uutta kultaista aikaa -kurssi tuo tiedot muutoksen taustasta, asioista, mitä on jo tapahtunut ja siitä, mihin olemme menossa. Saat tietoa planeetan, yhteiskunnan ja oman elämäsi muutoksesta, ja harjoituksia, joilla voit osaltasi tehdä muutoksesta sujuvampaa.

Kurssi on etäkurssi, johon kuuluu videoluento, luento ja harjoituksia pdf:nä sekä työkirja. Työkirjan avulla kartoitat omaa elämääsi, ja samalla luot tilaa tarvittaville muutoksille.

Tämä kurssi on ilmainen heille, ketkä ovat käyneet Kultaisten aikojen yliopiston Askelmia mestaruuteen 1 tai Kristallityöskentelyn perusteet. Näiden kurssien mukana on tullut alennuskoodi, jolla tämän kurssin voi saada ilmaiseksi.

Kurssin aiheet

  • Valmistautuminen
  • Puhdistus
  • Muuutos planeetalla, yhteiskunnassa ja koskien luontoa ja eläimiä
  • Viidennen ulottuvuuden elämä – mikä tukee muutosta kohti sitä

Kurssin sisältö

  • videoluento
  • pdf-luento
  • harjoituksia (samassa pdf:ssä kuin luento)
  • työkirja

Kurssin hinta

Kurssin hinta yksinään hankittaessa on 11 e. Tämä kurssi on ilmainen heille, ketkä ovat käyneet Kultaisten aikojen yliopiston Askelmia mestaruuteen 1 tai Kristallityöskentelyn perusteet -kurssin. Näiden kurssien mukana tulee alennuskoodi, jolla tämän kurssin voi saada ilmaiseksi. (Jos olet ilmoittautumassa jompaan kumpaan, huomaa, että sinun on ensin ostettava AM1 tai Kristallityöskentelyn perusteet, ja vasta sen jälkeen voit saada tämän kurssin ilmaiseksi. Jos lisäät kaikki samaan aikaan ostoskoriin, alennusta ei pystytä laskemaan.)

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu 17.kaupassa. (Myös bonuksena tuleva kurssi “ostetaan” kaupan kautta. Ohjeet ovat AM1 sekä Kristallityöskentely-kurssien aineistossa.) Sen jälkeen kurssi aukeaa välittömästi käyttöön.

Kultaisten aikojen yliopiston 1. taso (Initiate)

Tämä taso antaa tietoja ja taitoja kulkea omaa henkistä tietään turvallisesti ja helposti juuri niin pitkälle ja korkealle kuin haluat.

Kurssit valmistavat ja auttavat elämään omaa elämäänsä tietoisessa yhteydessä omiin valon auttajiinsa, huolehtimaan omasta energiatasapainostaan planeetan muuttuvissa energioissa ja työskentelemään kristallien kanssa.

Kurssien avulla ymmärrät muutoksen aikaa, jossa nyt elämme, sekä sen, mihin olemme menossa, ja nopeutat omaa mestaruuttasi.